«Ο κορωνοϊός είναι απρόβλεπτος, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας ο Κελεσίδης, μπορούσε να γκρεμίσει τοίχο»

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2021

Ο Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου βετεράνων του Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Κεσελίδη, οποίος είναι διασωληνομένος με κορωνοϊοό.

Αναλυτικά όσα είπε

Αρχικά ανέφερε για την κατάσταση της υγείας του Π.Κεσελίδη: «Ο Παναγιώτης ανέβηκε στη Βόρεια Ελλάδα για έναν φιλανθρωπικό αγώνα, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, μαζί με άλλους π=μεγάλους ποδοσφαιριστές και κάπου κόλλησε. Όταν επέστρεψε στην Αθήνα διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, αλλά ήταν σε ήπια κατάσταση, έχοντας κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου. 

Την Κυριακή το πρωί που μιλήσαμε ήταν μια χαρά, παίρνοντας και τα απαραίτητα χάπια που του είχαν προτείνει. Το απόγευμα αυτό άλλαξε. Δευτέρα πρωί έγινε πιο έντονο και αποφασίστηκε η μεταφορά του σε νοσοκομείο. Τελικά, χθες, στο "Τζάνειο"αποφασίστηκε να διασωληνωθεί. Σήμερα αποφασίστηκε ότι πρέπει να μπει σε ΜΕΘ, καθώς το "Τζάνειο" δεν είχε. Έγιναν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες και βρέθηκε κρεβάτι στο "Σωτηρία". Ελπίζοντας να πάνε όλα καλά, γιατί πέρα από σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι και πάρα πολύ σπουδαίος άνθρωπος. Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 500 αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Ο Παναγιώτης είναι ένας γίγαντας, δεν είναι φιλάσθενος, ούτε συνάχι δεν θυμάμαι να είχε ποτέ του. Ο κορωνοϊός είναι απρόβλεπτος. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, μπορούσε να γκρεμίσει τοίχο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.