Ο Κέλι... ζητά την προσοχή του ΠΑΟΚ

Metrosport Team01 Αυγούστου 2021

Μετρά 16 γκολ (τα 4 από αυτά στα ισάριθμα ευρωπαϊκά ματς που έχει δώσει η Μποέμιανς με την Στιάρναν και την Ντουντελάνζ) και 3 ασίστ σε 14 ματς ως τώρα στην σεζόν. Διόλου άσχημη επίδοση για τον Τζόρτζι Κέλι που θεωρείται αυτή την στιγμή ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός στην Ιρλανδία και προφανώς αυτό δεν είναι ένα στοιχείο που ο ΠΑΟΚ μπορεί να προσπεράσει. Ειδικά, χθες, μετά και τα δύο γκολ που σημείωσε με την Ντουντελάνζ στο ματς της Πέμπτης, στην Ιρλανδία άνοιξε θέμα κλήσης του στην εθνική ομάδα. 

Το έθεσε με δηλώσεις του ο προπονητής του στους «gipsies», Κιθ Λονγκ. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Τζόρτζι είναι φορμαρισμένος, αυτή την περίοδο είναι ο φύλακας-άγγελός μας και είναι στο πικ της απόδοσής του. Δεν είναι δική μου δουλειά να εξετάσω αν πρέπει να βρίσκεται στις κλήσεις των διεθνών, ωστόσο, δεν είμαστε ευλογημένοι ως χώρα με ικανούς σκόρερ και ο ίδιος τα καταφέρνει καλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο», σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε: 

«Ο Στίβεν Κένι (σ.σ. προπονητής της εθνικής Ιρλανδίας) δούλεψε μαζί του στην Ντάνταλκ, ξέρει τις ικανότητές του και τα χαρακτηριστικά του. Γιατί να μην τον καλέσει;». Συνέχισε να πλέκει το εγκώμιο του Κέλι λέγοντας: «Την ίδια ώρα εμείς θέλουμε τον Τζόρτζι κοντά μας, να συνεχίζει να σκοράρει και το που μπορεί να τον φτάσει αυτό ας το κρίνουν άλλοι. Είναι ο ολοκληρωμένος επιθετικός αυτή την περίοδο. Δουλεύει σκληρά, παίζει φανταστικά καλά, είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση. 

Το συνολικό παιχνίδι του είναι καλό, είναι συμμετοχικός, παίζει καλά με πλάτη, τα τελειώματά του είναι φανταστικά και η συνεργασία του με τον Ρος Τιέρνεϊ το ίδιο. Επίσης, βοηθά στο να μπαίνουν και άλλοι παίκτες στο επιθετικό παιχνίδι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.