Ο κεφάτος Καντουρί, τα ισπανικά του Αντρέ και το στοίχημα με Σβαμπ

Γιώργος Ζαΐρης29 Νοεμβρίου 2022

Η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ στο προπονητικό κέντρο των Ακαδημιών της ΑΕΚ Λάρνακας είχε αρκετή δουλειά αλλά και πολλά χαμόγελα πριν αλλά και μετά το τέλος του βασικού προγράμματος. Λίγο πριν αρχίσουν οι πρώτες ασκήσεις ο Βιεϊρίνια φώναζε συνεχώς στον Καντουρί «έλα εδώ Ζιζού…» ενώ σε άπταιστα ισπανικά εξήγησε στον Μπράντον Τόμας τους κανόνες μιας άσκησης που θα άρχιζε άμεσα. 

Κάποια στιγμή ο Βιεϊρίνια ζητά να του δέσουν με επίδεσμο το πόδι λίγο πάνω από το γόνατο. Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι να αρχίσουν το πρόγραμμα με τον Μαροκινό όμως να φωνάζει «κάποιος λείπει…».

Σε αυτό το γκρουπ την επίβλεψη είχε ο Μπάτσι και κάποια στιγμή τον πλησίασε ο Λουτσέσκου και μιλώντας του σε άπταιστα ιταλικά του είχε μια σύντομη συνομιλία μαζί του. Λίγο πιο πέρα ο Λύρατζης έκανε αυξημένης έντασης ατομικό πρόγραμμα κάτω από την επίβλεψη του Βασίλη Καναρά που στο τέλος του προγράμματος εισέπραξε από τον νεαρό μια ζεστή αγκαλιά αφού για μια ώρα περίπου ήταν συνεχώς δίπλα του ζητώντας του μάλιστα να τον ενημερώσει για το αν κουραστεί ή αισθανθεί ενοχλήσεις.  

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος, ακολούθησε το οικογενειακό διπλό σε μικρότερο χώρο και χρειάστηκε να μεταφέρουν μία εστία μέσα στο γήπεδο. Μόνο που η συγκεκριμένη ήταν σπασμένη, γεγονός που δεν πτόησε τον Κριστιάνο Μπάτσι, φωνάζοντας πως θα βγει η προπόνηση και με αυτήν. Με την υποσημείωση πως η μεταφορά της δεδομένου πως είχε σπάσει, δεν ήταν καθόλου εύκολη, και χρειάστηκε να επιστρατευθεί όλο το τεχνικό τιμ ενώ ακόμη και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έτρεξε για να βοηθήσει. 

Το καλύτερο ήταν μετά το τέλος της προπόνησης. Γιάννης Μιχαηλιδης, Φιλίπε Σοάρες, Στέφαν Σβαμπ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Τόμας Μουργκ, έμειναν στο γήπεδο για σουτ απέναντι στους Ταλιχμανίδη και Μπαλωμένο. Ο Φιλίπε Σοάρες φώναζε «Τάλο» και «Μπάλι» με τον Ταλιχμανίδη να τον διορθώνει: «Τάλι» και «Μπάλο»… Κάπου εκεί, δίπλα στην εστία βρισκόταν και ο Καντουρί, ο οποίος έδωσε show, βάζοντας στοίχημα με τον Ταλιχμανίδη πως αν κερδίσει τον πολύ καλό του φίλο, Στέφαν Σβαμπ, θα του δώσει... 50 ευρώ!


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.