Ο Κάτσε θα φύγει σαν φίλος το καλοκαίρι

Κώστας Πετρωτός29 Μαρτίου 2020

Το καλοκαίρι χρειάστηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ για να πάει στην ΑΕΛ. Ωστόσο, σε λίγους μήνες απ' ότι όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν για τον Δικέφαλο. 

Ο λόγος για τον Εργκους Κάτσε που έχει ήδη γράψει την δική του ιστορία στον ΠΑΟΚ (158 συμμετοχές και 7 γκολ) και το καλοκαίρι θα πάψει να ανήκει στο ρόστερ της ομάδας. 

Εχει ήδη γίνει μία συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών και έχει συμφωνηθεί όταν τελειώσει η σεζόν, ο διεθνής Αλβανός μέσος να τραβήξει τον δρόμο του κρατώντας όμως πολύ φιλικές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ.

 Το σενάριο να μείνει στην Λάρισα μοιάζει πολύ δύσκολο και την δεδομένη χρονική περίοδο ήδη έχει αρχίσει η αναζήτηση ομάδας στο εξωτερικό, χωρίς να αποκλείεται να μείνει στην Ελλάδα αν βρεθεί μία καλή προοπτική.

Σε αντίθεση με τον Κάτσε, ο Ουάρντα θέλει να παραμείνει στην Λάρισα, εφόσoν δεν βρεθεί μία καλύτερη προοπτική για την καριέρα του στο εξωτερικό. Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και το ερώτημα είναι ποια στάση θα τηρήσει ο ΠΑΟΚ που έχει ακούσει τα μύρια όσα από τον Κούγια φέτος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.