Ο Καρυπίδης στην προπόνηση: «Δε με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα, θα κάνω τα πάντα για να πετύχει ο Άρης!»

Γιώργος Στράντζαλης20 Σεπτεμβρίου 2021

Στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου βρέθηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, είχε τετ α τετ τόσο με τον Άκη Μάντζιο, όσο και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (22/9, 20.30) στο Βικελίδης για την τρίτη αγωνιστική της Super League 1.

Το μήνυμα που έστειλε στους παίκτες ο Καρυπίδης:

«Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουμε την εικόνα αυτή στα δυο πρώτα παιχνίδια Πρωταθλήματος. Δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές μας δυνατότητες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Για εμένα ο Αρης ειναι πάνω απ' όλα και όλους. Θα κάνω τα πάντα μα τα πάντα για να πετύχει ο Αρης τους στόχους του σε όλα τα επίπεδα . Δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα. Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να ακολουθήσει ή δεν αντέχει να μου το πει τώρα. Εγώ είμαι μαζί σας σε όλα, όμως δεν θα ανεχτώ ξανά τέτοια εικόνα. Πρέπει να το αλλάξετε γιατί έχετε πολύ μεγάλες δυνατότητες και ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις από εσάς. Από το παιχνίδι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό περιμένω να είμαστε ο πραγματικός Αρης».

Στη συνέχεια μίλησαν και οι παίκτες... 

Έγινε ανταλλαγή απόψεων και υποσχέθηκαν οι ποδοσφαιριστές ότι «εμείς έχουμε την ευθύνη και θα το γυρίσουμε. Με 2-3 νίκες όλα θα αλλάξουν και θα κάνουμε τα πάντα ώστε από το ματς με τον Παναθηναϊκό να πάρουμε τη νίκη και να το γυρίσουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.