Ο Καραμάνος «ξεκόλλησε» τη Λαμία, 1-0 τον Απόλλωνα

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2021

Δεν είναι πλέον τελευταία. Η Λαμία επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης με το «χρυσό» και αρκετό, όπως αποδείχθηκε, γκολ του Τάσου Καραμάνου και άφησε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας την ΑΕΛ.

Όντας καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, πήρε προβάδισμα στο 13’ με τον Τάσο Καραμάνο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Βέρχουλστ.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το προβάδισμά τους ως το τέλος αν και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν κι άλλα γκολ με κυριότερη το δοκάρι του Ντέλετιτς στο 50'.

Ο Απόλλων πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα δίχως να καταφέρνουν να αλλάξουν την κατάσταση αλλά και να «σπάσουν» το ιστορικό ρεκόρ των 5 διαδοχικών εκτός έδρας νικών, μένοντας τελικώς στις τέσσερις.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Άνχελ Ορτέγκα (Βλάχος 46'), Μπεχαράνο, Τζανδάρης (Βασιλακάκης 72'), Καραμάνος (Αραμπούλι 78'), Τιρόνε (Μπιάναρσον 72'), Ντέλετιτς (88' Προβυδάκης), Ρόμανιτς.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούσιτς (Φερνάντεθ 46'), Χουχούμης (87' Μουνιέ), Φατιόν, Σλίβκα, Κολ (Ιωαννίδης 69'), Τσιλούλης (Μπετινέλι 77'), Ντάουντα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.