Ο Καμπερίδης βλέπει τις επιλογές του

Βασίλης Βλαχόπουλος19 Αυγούστου 2020

Ετσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ο Αρης θα υποχρεωθεί να συμβιβαστεί με λύση η οποία δεν ήταν καν στην αρχική μεταγραφική λίστα. Κι αυτό δεν σχετίζεται με την περίπτωση του Βασίλη Τολιόπουλο στον οποίον υποχρεωτικά θα αποταθεί, όσο στον Αμερικανό γκαρντ που επίσης πρέπει να αποκτηθεί για να έχει βάθος η περιφερειακή γραμμή.

Αυτή τη στιγμή, για τις θέσεις «1» και «2» ο Αρης έχει τον Δημήτρη Φλιώνη με τον οποίον επικυρώθηκε η συμφωνία για την παραμονή του και την ερχόμενη σεζόν, έχει επίσης συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο και με τον Δημήτρη Σταματή. Ακολουθούν παίκτες της εφηβικής ομάδας και ο Κώστας Βλάσιος για τον οποίον δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για το αν θα παραμείνει στην ομάδα και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ή θα παραχωρηθεί δανεικός σε σύλλογο της Α2. Αυτό σημαίνει ότι οι «κίτρινοι» θα χρειαστούν δύο πρωτοκλασάτα στελέχη. Το πλάνο περιλάμβανε το όνομα του Ουίλιαμ Χάτσερ με τον οποίον ο Σάββας Καμπερίδης ήταν σε συζητήσεις στο προηγούμενο διάστημα, ξαφνικά όμως ο 36χρονος Αμερικανός έκανε στροφή 180ο μοιρών και κατάθεσε έως και τη σκέψη τερματισμού της καριέρας του, παράλληλα με την απαίτηση των 180.000 ευρώ. Το ίδιο πλάνο είχε το όνομα του Βασίλη Τολιόπουλο με τον οποίον υπήρχε αρχικά συμφωνία για συμβόλαιο 50.000 ευρώ, στη συνέχεια όμως ο παίκτης ζήτησε περισσότερα χρήματα κι έτσι η υπόθεση είναι στον αέρα. Στην πραγματικότητα, ο Αρης θα αναγκαστεί να επιστρέψει στην περίπτωσή του γιατί έχει στερέψει η δεξαμενή των επιλογών.

Αυτές «ζυγίζει» στις τελευταίες ώρες ο Σάββας Καμπερίδης. Ακόμη κι αν αποκτήσει τον Βασίλη Τολιόπουλο θα χρειαστεί να προσθέσει ένα ψηλό γκαρντ για να ταιριάξει με τους ήδη υπάρχοντες. Η αγορά έχει τον βραχύσωμο Ντόνοβαν Τζάκσον ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Κολοσσό Ρόδου κι έκανε καλή σεζόν πριν τον τραυματισμό του. Ωστόσο, είναι «κοντός» γκαρντ. Μένοντας στην αγορά, υπάρχει ο Σι Τζέι Ουότσον του Λαυρίου ο οποίος επίσης έχει ύψος 1.83. Υπάρχει και ο Κλιφ Χάμοντς, αλλά ο Αμερικανός (πέρυσι) με τη φανέλα του Ηφαίστου ήταν… σκιά του εαυτού του καθώς έκανε πολύ κακή χρονιά. Καταλήγοντας, η αγορά έχει και τις περιπτώσεις των Λιτλ, Γκίλμπερτ οι οποίοι επίσης αγωνίστηκαν στον Ηφαιστο.

Ο προπονητής του Αρη θα ήθελε έναν εκ των Τζαμάλ Σούλερ, Τζέρι Σμιθ αλλά ο πρώτος αξιώνει ποσό περί των 120-130 χιλιάδων δολαρίων, ενώ ο δεύτερος καταλήγει στη Λάρισα. Τα παραπάνω δεδομένα ουσιαστικά δείχνουν και το επίπεδο δυσκολίας που υπάρχει, πέραν ασφαλώς του διάχυτου προβληματισμού για το αν η ομάδα θα έχει το δικαίωμα έκδοσης δελτίων ή αν θα ανταποκριθεί στις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Πρωτάθλημα. Επί του τελευταίου, μέχρι τις 27 του μήνα θα πρέπει να καταθέσει τα έγγραφά της.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.