Ο Καμπερίδης λύνει ένα πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ

Βασίλης Βλαχόπουλος15 Οκτωβρίου 2021

Οι διαδοχικοί τραυματισμοί παικτών της περιφερειακής γραμμής είχαν προκαλέσει και αριθμητικό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ mateco πέραν της απώλειας χαρακτηριστικών των παικτών που είναι εκτός πλάνου.

Ο Γιώργος Καμπερίδης μπορεί να μην έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον ΠΑΟΚ mateco, αλλά η ένταξή του στις προπονήσεις και κατ’ επέκταση sτο αγωνιστικό σχέδιο του Αρη Λυκογιάννη ενόψει του ντέρμπι με τον Ηρακλή, λύνει ένα πρόβλημα. Αυτό προφανώς έχει να κάνει με τον αριθμό των διαθέσιμων επιλογών στην περιφέρεια καθώς σχετικό πρόβλημα αντιμετώπισε ο προπονητής του Δικεφάλου (και) στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Νίμπουρκ, γι’ αυτό εξάλλου ο χρόνος συμμετοχής μοιράστηκε στους υπάρχοντες. Δηλαδή στους Μάλκολμ Γκρίφιν, Βασίλη Τολιόπουλο, Ανδρέα Χριστοδούλου αλλά και τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. 

Με την προσθήκη του Καμπερίδη, αυτομάτως ο προπονητής του Δικεφάλου αποκτά τη δυνατότητα ευρύτερου rotation, κάτι που είναι απολύτως απαραίτητο για ομάδες οι οποίες έχουν πρόγραμμα δύο αγώνων την εβδομάδα. Το κακό είναι ότι θα στερηθεί τα στοιχεία που δίνουν στην ομάδα του παίκτες όπως οι Ζερμέιν Λοβ, Τζος Κάρτερ και ειδικά ο πρώτος ο οποίος έχει βάλει στο παιχνίδι του και τη δημιουργία πέρα από τη δεδομένη ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ένδειξη για την επιστροφή του Λοβ στο ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων και φυσικά στα παιχνίδια. Αντιθέτως, ο Τζος Κάρτερ δεν υπολογίζεται στους επόμενους τρεις αγώνες καθώς υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός για διάστημα 2-3 εβδομάδων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.