Ο Καμάτσο είναι η αρχή

Metrosport Team18 Ιουνίου 2022

Ο Αρης είναι μια ανάσα από τη δεύτερη φετινή μεταγραφή του καθώς έχει συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο με τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του 22χρονου winger Ραφαέλ Καμάτσο με option αγοράς το καλοκαίρι του 2023 ενώ πληροφορίες θέλουν τους «κίτρινους» να κλείνουν άμεσα δύο κεντρικούς χαφ κι έναν σέντερ φορ.


Ο Χερμάν Μπούργος ζήτησε να «φουλάρει» το ρεζερβουάρ του Αρη κι αυτό προβλέπεται να γίνει εντός των επόμενων 7-8 ημερών, εφόσον τα πράγματα κυλήσουν βάσει προγράμματος. Φαίνεται ότι ο Ραφαέλ Καμάτσο θα κάνει την αρχή καθώς υπάρχει προφορική συμφωνία με τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας για τον ετήσιο δανεισμό του. Η περίπτωση του 22χρονου winger μοιάζει αρκετά μ’ αυτή του Σάντε Σίλβα – για τον οποίον επίσης υπάρχει σκέψη επιστροφής του στο «Κλ. Βικελίδης» - υπό την έννοια ότι υπήρξε μεγάλο ταλέντο, αντίστοιχες ήταν οι προσδοκίες αλλά η εξέλιξή του δεν ήταν η αναμενόμενη. Είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος μέτρησε 38 αγώνες και 10 γκολ με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε στη Λίβερπουλ για να ακολουθήσει η πώλησή του στη Σπόρτιγκ Λισαβόνας το 2019 έναντι 5.600.000 ευρώ.

Στην παρθενική σεζόν του (2019-20) μέτρησε 28 συμμετοχές αλλά δεν είχε βασικό ρόλο. Ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε Ρίο Αβε και Μπελενένσες. Θεωρητικά, αγωνιζόμενος σε υποδεέστερες ομάδες (σε σχέση με τη Σπόρτιγκ) θα έπρεπε να είχε κάνει τη διαφορά. Αυτό δε συνέβη κι έτσι δεν διεκδίκησε θέση στο ρόστερ της ομάδας που έχει τα δικαιώματά του. Σε βάθος διετίας έπαιξε μόλις 28 αγώνες σημειώνοντας τρία γκολ. Σε αυτό το διάστημα δεν αντιμετώπισε σοβαρό τραυματισμό παρά μόνο κάποια μυϊκά προβλήματα.

Ο Αρης του δίνει τη δυνατότητα επανεκκίνησης της καριέρας του καθώς τον υπολογίζει για να έχει βασικό ρόλο κι αυτός φαίνεται ότι είναι ο λόγος της «συγκατάθεσης» που έδωσε η Σπόρτιγκ Λισαβόνας η οποίας προτίθεται να καλύψει σημαντικό μέρος του συμβολαίου του.

Πληροφορίες θέλουν τον Καμάτσο να αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας κι ενδεχομένως δεν θα είναι ο μοναδικός. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» είναι κοντά στην απόκτηση δύο κεντρικών χαφ και παράλληλα παλεύουν μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση σέντερ φορ για την οποία έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην υπέρβαση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.