«Ο Καμαρά θα παίξει στο κέντρο της άμυνας, υπό στενή επιτήρηση οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Μασσαλία»

Metrosport Team06 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γάλλος δημοσιογράφος, Μισέλ Γκαρόσιο, και μίλησε για το κλίμα που υπάρχει στη Μασσαλία ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, σχολίασε την προπώληση των εισιτηρίων αλλά και τους ελέγχους της αστυνομίας στους φιλάθλους του Δικεφάλου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το κλίμα που υπάρχει στη Μασσαλία: «Εβγαλε δύο ειδήσεις ο Σαμπάολι, η πρώτη είναι πως ο Μίλικ είναι οριστικά εκτός και είναι πιθανό να χάσει και τον αγώνα με τη Μονπελιέ. Η δεύτερη είναι πως στο τέρμα θα είναι ο Μανταντά. Λόγω του αγώνα πρωταθλήματος με την Μονπελιέ θα πρέπει να κάνει αλλαγές στην άμυνα, θα χρειαστεί να παίξει ο Καμαρά στην άμυνα. Ο Σαμπάολι δεν βάζει σε προτεραιότητα τον αγώνα πρωταθλήματος, θα επιλέξει την καλύτερη ενδεκάδα στον κάθε αγώνα. Κόντρα στον ΠΑΟΚ θα χρησιμοποιήσει την καλύτερη ομάδα για να νιώσει πιο ασφαλής».

Για το αν θα γεμίσει το «Βελοντρόμ»: «Δεν νομίζω πως θα γεμίσει, αν και το ελπίζουμε. Μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί μόνο 35.000 εισιτήρια. Υπήρξαν και δηλώσεις περί της αναγκαιότητας της παρουσίας του κόσμου στο γήπεδο για να εμψυχώσουν την ομάδα».

Για τους ελέγχους: «Η αστυνομία απαγορεύει στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να είναι στο κέντρο αύριο, απαγορεύει τα βεγγαλικά και γενικά θα τους έχει υπό στενή επιτήρηση. Θα τους έχει από κοντά μέχρι να φτάσουν στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.