Θέλει τον Καμαρά ο Άρης, παρά την... τσουχτερή τιμή του

Γιώργος Στράντζαλης26 Ιουνίου 2021

Δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν ότι ο Άρης σκέφτεται να καταθέσει στην Φούλαμ πρόταση αγοράς για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά! Και ως ένα σημείο, τα δημοσιεύματα αυτά έχουν βάση.

Ο 26χρονος επιθετικός είναι μια εκ των επιλογών που έχουν οι Κιτρινόμαυροι για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης και η περίπτωση του έχει περάσει από το...scouting report της ομάδας.

Αυτό το όποιο φαίνεται όμως να αποτελεί εμπόδιο είναι τα χρήματα για την αγορά του Καμαρά. Για την ακρίβεια, οι Άγγλοι στα δημοσιεύματα τους αναφέρουν για κατάθεση πρότασης 4 εκ. λιρών, καθώς τόσα χρήματα αξιώνει η Φούλαμ. Αυτό είναι δύσκολο να γίνει αυτή τη στιγμή από πλευράς Άρη και για αυτό δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο συζήτησης για τον δανεισμό του.

Ο Αρης έχει κάνει ήδη επαφή με τον παίκτη και τους εκπροσώπους του, ωστόσο αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως οι Κιτρινόμαυροι αυτή τη στιγμή έχουν θέσει σε προτεραιότητα την ενίσχυση του ρόστερ σε άλλες θέσεις (βλ. Στόπερ, αμυντικό χαφ, εξτρέμ) και ενδεχομένως η κίνηση για τον φορ να είναι η τελευταία που θα γίνει.

Ο Καμαρά αγωνίστηκε την περσινή σεζόν, στο δεύτερο εξάμηνο, με μορφή δανεισμού στη Ντιζόν και έκανε 10 συμμετοχές με ένα γκολ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.