Ο κακός ΠΑΟΚ χάρισε την νίκη στον αντίπαλό του

Γιώργος Καστάνης03 Οκτωβρίου 2022

Παρότι ξεκίνησε το ματς με τις καλύτερες προϋποθέσεις, παρότι προηγήθηκε με σκορ 1-0 με γκολ του Ολιβέϊρα, παρά το γεγονός ότι ήταν ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη παραδόθηκε.

Ήταν κακός, έδωσε το δικαίωμα στους αντιπάλους του να ανατρέψουν το σκορ και να πάρουν μία σημαντική νίκη που τους εδραιώνει στην πρώτη θέση. Επιτρέψτε μου να πω, ότι ο κακός ΠΑΟΚ του δευτέρου ημιχρόνου, χάρισε την νίκη στον αντίπαλό του. Δεν δικαιολογείται αυτή η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, ειδικά από την στιγμή που το πρώτο 45λεπτο ήταν παραγωγικό και ουσιαστικό.

Ο ΠΑΟΚ «χάθηκε» όταν τραυματίστηκε ο Ολιβέίρα σε μία ατομική του ενέργεια και υποχρεώθηκε να παίξει χωρίς φορ, καθώς ο Λουτσέσκου δεν εμπιστεύτηκε αμέσως τον μοναδικό διαθέσιμο σέντερ φορ, τον Γκορτνεζιάνι. Η επιλογή με τον Μπίσεσβαρ στην κορυφή δεν του βγήκε, ενώ ο Καντουρί που έπαιξε στην συνέχεια, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω.

Όλα στραβά και ανάποδα ήρθαν για τον ΠΑΟΚ. Ακόμη και στην φάση του πέναλτι που δόθηκε στον Παναθηναϊκό και με το οποίο προηγήθηκε, το λάθος στην φάση, ανήκει στον Νάσμπεργκ που έχασε τον Σπόραρ. Ο οποίος έπιασε την κεφαλιά και στην συνέχεια τον «βρήκε» ο Κοτάρσκι με αποτέλεσμα να δοθεί το πέναλτι.

Εντονες ήταν οι αποδοκιμασίες προς τον Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα και την στιγμή που έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι. Ηταν μία πολύ δυνατή στιγμή, όπως και τα συνθήματα που ακούστηκαν από την εξέδρα προς τους παίκτες. Δυστυχώς αυτός ο ΠΑΟΚ έχει σοβαρό πρόβλημα και το ζητούμενο είναι πως θα διορθωθεί. Πως θα κυλήσουν τα παιχνίδια μέχρι τις γιορτές. Ο ΠΑΟΚ έχασε σε ένα ντέρμπι, απομακρύνθηκε από την κορυφή και πρέπει να διαχειριστεί την συνέχεια, κάτω από πολύ έντονη πίεση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.