Ο καιρός σήμερα (30/6)

Metrosport Team30 Ιουνίου 2020

Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα. Τοπικές βροχές τις θερμές ώρες της ημέρας στα βόρεια ορεινά, ενώ θα πνέει μελτέμι με εντάσεις έως 6 μποφόρ στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στην Ανατολική Κρήτη.

Τις θερμές ώρες της ημέρας θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 37 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 16 έως 38, στην Ήπειρο από 15 έως 34 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου και στα νοτιοδυτικά ηπειρωτικά από 16 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 37, και στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 36 βαθμούς αλλά στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος, λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα υπάρξουν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρχει γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.