Ο καιρός σήμερα (22/5) στη Θεσσαλονίκη

Metrosport Team22 Μαΐου 2020

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται για σήμερα (22/5)  νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση και από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική Μακεδονία θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική και την κεντρική Μακεδονία, θα είναι κατά τόπους ισχυρά αλλά αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού από το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τις πρώτες πρωινές ώρες, τοπικά 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.