Ο Καγκάβα και ο Τακαγιούκι Μοριμότο

Γιώργος Καστάνης26 Ιανουαρίου 2021

Ο Σίντζι Καγκάβα είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της ομάδας στην μεσαία γραμμή και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε, παράλληλα με τις διαπραγματεύσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα, από πού άντλησε τις πληροφορίες για τον Δικέφαλο και την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο 31χρονος Ιάπωνας σούπερ σταρ. Ο Καγκάβα έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον 32χρονο συμπατριώτη του, επιθετικό, τον Τακαγιούκι Μοριμότο. Ο οποίος μέχρι πρόσφατα, ήταν στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ΑΕΠ Κοζάνης. Ο Μοριμότο για την ακρίβεια, παρέμεινε στην Ελλάδα μέχρι τα Χριστούγεννα του 2020, όμως αποφάσισε να αποχωρήσει, καθώς δεν είχε ανάψει το πράσινο φως για την έναρξη των υπόλοιπων πρωταθλημάτων.


Όπως περιέγραψαν στη Metrosport, εκπρόσωποι της ΑΕΠ Κοζάνης, ο Καγκάβα μιλούσε πολύ συχνά με τον Μοριμότο τους τελευταίους μήνες. Από τον Σεπτέμβριο όταν εκδηλώθηκε το αρχικό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ μέχρι και πρόσφατα. Ολο το διάστημα που ο Μοριμότο βρισκόταν στην Ελλάδα, στην Κοζάνη και παρακολουθούσε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις.

Μάλιστα οι εκπρόσωποι της ΑΕΠ έλεγαν με νόημα: «Οι δύο ποδοσφαιριστές συνδέονται με μία εγκάρδια φιλία. Ο Μοριμότο επικοινωνούσε πολύ συχνά, ακόμη και τρείς φορές την εβδομάδα με τον Καγκάβα και αντάλλαζαν απόψεις. Ο Καγκάβα ήθελε να γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες για το ελληνικό Πρωτάθλημα, όμως ενδιαφερόταν και για τον φίλο του».

Ο Μοριμότο αναχώρησε μετά τις γιορτές για την Ιαπωνία. Είναι όμως βέβαιο, όπως έλεγαν οφ δε ρέκορντ εκπρόσωποι της ΑΕΠ Κοζάνης, πως ο Καγκάβα, έλαβε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ από τον συμπατριώτη του. Πρέπει να σημειωθεί πως η προοπτική να επιστρέψει ο Μοριμότο στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΠ, θα εξαρτηθεί από το πότε θα αρχίσουν τα πρωταθλήματα και ποιες θα είναι οι συνθήκες που θα επικρατήσουν. Διατηρεί όμως ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους εκπροσώπους της ομάδας. Το σημαντικό είναι πως ο Καγκάβα έχει ένα πολύ καλό φίλο, που τον ενημέρωσε για όλα τα δεδομένα που επικρατούν στην Ελλάδα. Και ο ΠΑΟΚ από την άλλη, τον έπεισε να αποδεχθεί την πρότασή του, έστω και με λίγους μήνες καθυστέρηση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.