Ο Ιβάν θωρακίζει τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team12 Μαρτίου 2022

των Γιώργου Ζαϊρη και Γιώργου Καστάνη 

Η παρουσία των Γιώργου και Νίκου Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη και στον προχθεσινό ευρωπαϊκό αγώνα με την Γάνδη, αποτέλεσε ένα σαφέστατο μήνυμα της ιδιοκτησίας, προς κάθε κατεύθυνση. 

Ηταν μία κίνηση για να φανεί με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, πως ο Ιβάν Σαββίδης θωρακίζει τον ΠΑΟΚ παρά τα όσα ακούγονται υπό την μορφή της παραπληροφόρησης, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι δυο γιοί του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ που επί της ουσίας είναι και μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ (σε ποσοστό μετοχών αναφερόμαστε) είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν αναλυτικά χθες με τους στενούς τους συνεργάτες, τόσο από την διοίκηση όσο και από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

 Μάλιστα οι Γιώργος και Νίκος Σαββίδης βρέθηκαν χθες για αρκετές ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ενημερώθηκαν διεξοδικά για μία σειρά θεμάτων. Συζήτησαν με τον Ζοσέ Μπότο, τον Ραζβάν Λουτσέσκου και άλλα στελέχη της εταιρίας.

Το ξεκάθαρο ενδιαφέρον είχε να κάνει με την πορεία της ομάδας και τις προοπτικές που υπάρχουν. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο μετέφεραν την στήριξή τους προς την ομάδα. Ενημερώθηκαν όμως και για τις κινήσεις που πρόκειται να γίνουν. 

Σε πρώτο πλάνο, μετά τους αγώνες, είναι η ανανέωση συμβολαίων βασικών παικτών, τους οποίους υπολογίζει ο Λουτσέσκου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει μεταφέρει τα θέλω του στον Σαββίδη, για την παρουσία στην ομάδα αρκετών παικτών, μεταξύ των οποίων είναι οι Πασχαλάκης, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Βιεϊρίνια. 

Ο Λουτσέσκου επιπροσθέτως, προχθές στη συνέντευξη τύπου, μόνο τυχαία δεν αναφέρθηκε στην επαφή που έχει με τον Ιβάν Σαββίδη και τις απευθείας συνομιλίες τους, για το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Εξελίξεις και με τον Σιντκλέί

Εξελίξεις, όχι άμεσα όμως, αναμένεται να δρομολογηθούν με τον Βραζιλιάνο Σιντκλέι που ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου, αγωνίζεται ως δανεικός και είναι εξαιρετικά αμφίβολο εάν θα μπορέσει να επιστρέψει στο Κίεβο, μετά την ρωσική εισβολή.

 Δεδομένο είναι ότι βάσει του δανεισμού του θα προσφέρει στην ομάδα έως το καλοκαίρι. Από την στιγμή που θεωρείται πολύ δύσκολο να επιστρέψει στην Ουκρανία, αυτονόητο είναι πως θα ανοίξει η συζήτηση για την παραμονή του ή όχι στον ΠΑΟΚ μετά το τέλος της σεζόν. 

Σε κάθε περίπτωση, βασική προτεραιότητα, αυτή την περίοδο, είναι να παραμείνει ανεπηρέαστη η ομάδα. Είναι δεδομένο πως ο Λουτσέσκου θέλει την παραμονή των περισσοτέρων, όπως δεδομένη είναι και η επιθυμία των προαναφερόμενων παικτών να συνεχίσουν στην ομάδα.

Οσο για παίκτες που προέρχονται από την Ουκρανία ή την Ρωσία και με βάσει το “παράθυρο” που άνοιξε από την FIFA, στον ΠΑΟΚ παρακολουθούν τις εξελίξεις σε μία αγορά που την γνωρίζουν πολύ καλά οι Μπότο και Φετσφένκο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.