Ο Ιβάν θα... «αιφνιδιάσει» με μία μεγάλη μεταγραφή;

Δημήτρης Μπούζας21 Ιουνίου 2022

Δεν είναι βέβαιο. Ωστόσο αποτελεί μια επίμονη ανεπίσημη διαρροή, ότι ο Ιβάν πρόκειται να δώσει μια ξεχωριστή διάσταση στην προσπάθεια της δημουργίας μιας νέας ισχυρής ομάδας, ικανής για μεγάλες διακρίσεις. 

Η απόκτηση ενός παίκτη του οποίου η ποιότητα, το όνομα και η ικανότητα θα βοηθήσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό, υποστηρίζεται – έστω και ανεπισήμως – στα υπόψιν του μεγαλομετόχου. Ο οποίος προφανώς θα έχει ενημερώσει προς τούτο και τους υπευθύνους του μεταγραφικού σχεδιασμού. Συγκεκριμένα τον νέο τεχνικό διευθυντή. 

Ο τελευταίος, παρακολουθώντας από κοντά (όπως και ο ίδιος το έχει παραδεχθεί δημόσια) ότι έχει σχέση με έναν παίκτη του προαναφερόμενου διαμετρήματος - Μαρτίνς – μέχρις ενός σημείου επιβεβαιώνει την συγκεκριμένη διαρροή. 

Είναι αλήθεια πως ένα μεγάλο όνομα το έχει απόλυτη ανάγκη η ομάδα. Ιδιαίτερα σε αυτό το τόσο κρίσιμο σταυροδρόμι της ριζικής ανασυγκρότησης της. Το ίδιο βέβαια αλήθεια είναι ότι το ρόστερ χρειάζεται αρκετές και ιδιαίτερα προσεγμένες νέες προσθήκες. Επί του προκειμένου κι επιχειρώντας μια μικρή αναδρομή στις μέχρι στιγμής αφίξεις στην Τούμπα, σχηματίζεις την εικόνα μιας κινητικότητας με σταθερούς ρυθμούς και στοκαρίσματα τριών κενών. 

Ένα νούμερο που δεν μπορεί να το απαξιώσεις, αλλά ούτε να το θεωρήσεις αρκετό να καλύψει τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν στο κακοποιημένο από απερίσκεπτους ρόστερ της ομάδας. Ομως η προσπάθεια συνεχίζεται και η διαρκής κινητικότητα του Μπότο είναι μια ενθαρρυντική προοπτική και υπόσχεση ότι όλα θα κυλήσουν ομάλα προς τη σωστή κατεύθυνση. Τα οποία και θα μπορούν να γίνουν καλύτερα, αν η διαρροή που αναφέρεται στην πρόθεση του Ιβάν να φέρει στην Τούμπα ένα «μεγάλο όνομα», επιβεβαιωθεί.

Σας μεταφέρω ενα μικρό ρεπορτάζ που έχει σχέση με τον πόλεμο στην Ουκρανία και έχει τίτλο: «Μπορεί να φυλακιστώ ή να σκοτωθώ». Αναφέρεται στο δράμα του πρώην αρχηγού της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ρωσίας. 

Διαβάστε το: «Ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ρωσίας Ιγκόρ Ντενίσοφ αποδοκίμασε την εισβολή της χώρας του στην Ουκρανία και τώρα φοβάται πως μπορεί να φυλακιστεί ή να χάσει τη ζωή του. Ο 38χρονος βετεράνος ποδοσφαιριστής, είναι η πιο γνωστή αθλητική προσωπικότητα της πατρίδας του, που καταφέρεται δημόσια κατά του πολέμου και συνεχίζει να ζει στη Ρωσία. Στη συνέντευξη του ο Ντενίσοφ τόνισε: «Αυτά τα γεγονότα ειναι καταστροφικά. 

Είναι φρικιαστικά. Δεν είμαι βέβαιος αν θα φυλακιστώ ή θα σκοτωθώ για αυτό, αλλά το λεώ όπως είναι». Ο αρχηγός της εθνικής Ρωσίας από το 2012 μέχρι το 2016 και σκόρερ στη νίκη της Ζενίτ στον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 2008 με αντίπαλο τους Ρέιντζερς, αποκάλυψε επίσης πως έχει στείλει επιστολή στον Βλαντιμίρ Πούτιν, με την οποία του ζητά να σταματήσει τον πόλεμο. 

Πρόσφατα το ρωσικό Κοινοβούλιο ψήφισε νόμο που προβλέπει ποινή φυλάκισης έως 15 χρόνια για οποιονδήποτε διασπείρει «ψεύτικες ειδήσεις» ή προβαίνει σε οποιοδήποτε δημόσια ενέργεια, η οποία δυσφημεί την στρατιωτική δράση. Ο Ρώσος τενίστας Αντρέι Ρούμπλεφ στον οποίο δεν επιτρέπουν οι Βρετανοί να συμμετάσχει στο τουρνουά του Γουίμπλεντον, είχε γράψει πάνω στην καμέρα «όχι πόλεμο παρακαλώ», μετά από αγώνα του στο Ντουμπάι».

ΥΓ1: Πολύ απλά, ώστοσο και ανεξήγητα και συναινετικά, αποχώρησε από τον Άρη ο Σάσα. Ο αποδεδειγμένα και σε διάρκεια καλύτερος παίκτης των κιτρίνων. Η απόφαση προφανώς βαρύνει και αφορά τον Μπούργος.

ΥΓ2: Σε μία αξιόλογη μεταγραφή - επιτέλους – προχώρησε ο Ολυμπιακός, αποκτώντας τον διεθνή Κροάτη δεξιό μπακ Βρσάλικο της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.