ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν πρόλαβε τις σειρήνες που ηχούσαν για τον Αντρίγια

Κώστας Πετρωτός17 Νοεμβρίου 2021

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι το πρόσωπο των ημερών στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚμε τις εμφανίσεις του τόσο στον Δικέφαλο, όσο και στην εθνική Σερβίας και η αλήθεια είναι ότι άπαντες γνωρίζουν ότι πρόκειται για το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας για τον σύλλογο.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε την συμφωνία ανανέωσης μαζί του στις 5 Νοέμβρη, προφανώς σε πολύ σωστό τάιμινγκ, καθώς λίγες εβδομάδες μετά θα έμπαινε στο τελευταίο εξάμηνο της συνεργασίας του, με βάση το παλιό συμβόλαιο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ωστόσο, ο κίνδυνος δεν ήταν μόνο θεωρητικός, όπως αποκαλύπτει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η σημερινή «Metrosport». 

Τόσο στο στενό περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη, όσο και στον ίδιο τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ είχαν φτάσει μηνύματα για σειρήνες που είχαν αρχίσει να ηχούν στα αυτιά του βραχύσωμου άσου και προσπαθούσαν να τον δελεάσουν να μην μείνει στην Τούμπα, αλλά να ετοιμαστεί για άλλο βήμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με ορισμένες άλλες πληροφορίες που μεταφέρουμε με επιφύλαξη, καθώς δεν είναι απόλυτα διασταυρωμένες, δεν αποκλείεται κάποιες από αυτές τις σειρήνες να ήταν και… εγχώριες και μάλιστα φημολογείται ότι υπήρχε στα σκαριά πρόταση με 1,5 εκατ. ευρώ, ίσως και παραπάνω, έτοιμη. 

Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ αντιλήφθηκε τον κίνδυνο και με συντονισμένες κινήσεις φρόντισε να κλείσει την υπόθεση του νέου συμβολαίου. Βοήθησε, βέβαια, πολύ και η στάση του ίδιου του παίκτη που ήταν θετικός εδώ και εβδομάδες να συνεχίσει στην Τούμπα και έπαιξε τον ρόλο της στο να πειστεί και ο πατέρας και ατζέντης του, Γιόβιτσα. Στις επαφές μαζί του κινήθηκε αποφασιστικά ο Σαββίδης, πρόσφερε το μεγαλύτερο συμβόλαιο σε όλο ρόστερ στον 25χρονο άσο και αυτό ήταν η κίνηση που ξεκλείδωσε την συμφωνία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.