Ο Ιβάν πλέον πρέπει να ανεβάσει τον ΠΑΟΚ στο επόμενο επίπεδο

Metrosport Team17 Ιουλίου 2020

Υπάρχει ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα, βγαλμένο μέσα από την ιστορία των ληγμένων καρτών υγείας, που δείχνει το πραγματικό πρόβλημα εντός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Μεταξύ των 12 παικτών που είχαν πρόβλημα με τις κάρτες τους ήταν ο Μαουρίσιο, ο Βιεϊρίνια και ο Μάτος και οι τρεις πρόσφατα ανανέωσαν τα συμβόλαια τους. 

Το ερώτημα είναι πώς είναι δυνατό να γίνονται νέα συμβόλαια τέλη Ιουνίου για να ξεπεραστεί το πρόβλημα επιμήκυνσης της αγωνιστικής περιόδου και να μην υπήρχε κάποιος να προνοήσει να τσεκαριστούν και τα υπόλοιπα έγγραφα (μεταξύ αυτών και οι κάρτες υγείας) για το αν χρειάζονται επικαιροποίηση.  

Είναι σαφές ότι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν ξεκάθαροι ρόλοι στις ευθύνες που αναλαμβάνουν τα στελέχη και επίσης οι απαραίτητες ασφαλιστικές δικλείδες. 

Πλέον, όμως, ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει σε τέτοιο επίπεδο που τα λεφτά του Ιβάν δεν αρκούν από μόνα τους να κάνουν διαφορά. Ο Σαββίδης έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και για τον εαυτό του και για να εξελιχθεί η ομάδα απαιτείται να υπάρχει άριστη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Έτσι, τα χρήματα θα πιάνουν τόπο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.