Ο Ιβάν μαζεύει την τράπουλα και πρέπει να ξαναμοιράσει σωστά

Κώστας Πετρωτός20 Ιανουαρίου 2021

Έχοντας καθημερινή τριβή με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ εισπράττω την αγωνία του κόσμου για όσα γίνονται τελευταία. Η έντονη κινητικότητα που υπάρχει στην υπόθεση του Σφιντέρσκι (προφανώς με την συναίνεση του ΠΑΟΚ προκαλούνται τόσες προτάσεις), αποτελεί την τελευταία τρανταχτή απόδειξη ότι ο Ιβάν Σαββίδης μαζεύει τα φύλλα της τράπουλας για να ξαναμοιράσει. 

Οι πωλήσεις που γίνονται από την αρχή του καλοκαιριού, πέρα από τον αρχικό στόχο του εξορθολογισμού ελέω FFP, πιστοποιούν ότι ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ επιχειρεί ένα restart. Αξιοποιεί οικονομικά πλέον τα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας (σε μερικές περιπτώσεις, όπως του Πέλκα που δεν πουλήθηκε 6,3 αλλά 1,6, πληρώνοντας λάθη προηγούμενων ετών) μέχρι τις επόμενες κινήσεις επένδυσης. 

Προφανώς το σημαντικό είναι πώς θα αξιοποιηθούν αυτά τα χρήματα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αγωνιά γιατί αντιλαμβάνεται ότι αυτή η μεταβατική περίοδος είναι πολύ κρίσιμη για την επόμενη μέρα της ομάδας. 

Ο Σαββίδης και οι συνεργάτες του καλούνται να δείξουν ότι υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο για την δημιουργίας μίας μεγάλης ομάδας που θα καταστήσει και πάλι τον ΠΑΟΚ απόλυτο πρωταγωνιστή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ήταν την τριετία 2016-2019.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.