Ο Ιβάν κρατά επαφή με όσους πέρασαν από τον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός17 Απριλίου 2021

Μία ατάκα του Ρουμάνου δημοσιογράφου, Ραζβάν Παναϊτέσκου σχετικά με τις επαφές του Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ, δημιούργησε χθες συζητήσεις και πάλι γύρω από το θέμα του προπονητή. Ωστόσο, αυτό που δεν μετρούν πολλοί είναι ο τρόπος που ο Ιβάν Σαββίδης κινείται σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. 

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου κρατά επαφή με όσους έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ ακόμη κι όταν αυτοί αποχωρούν. Δεν υπάρχει άνθρωπος με τον οποίο να μην έχει επαφή και αυτό είναι κάτι που του αναγνωρίζουν όλοι. Ότι διατηρεί ανθρώπινη επαφή με τους ανθρώπους που κατά καιρούς συνεργάζεται. Ετσι, μπορεί να μιλά κατά καιρούς με τον Λουτσέσκου ή τον Ίβιτς, τον Αναστασιάδη ή τον Μίχελ. Με τον Σλοβάκο πρώην τεχνικό διευθυντή είχε και πολύ πρόσφατα συζήτηση, αφού είναι γνωστό ότι κατά καιρούς μιλάνε γύρω από την ομάδα. 

Κατά συνέπεια, δεν πρέπει να γεννά έκπληξη το ότι ο Ιβάν είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με ανθρώπους που σέβεται και εκτιμά για το έργο που άφησαν στην ομάδα. Προφανώς, αν κάποια στιγμή ανοίξει θέμα προπονητή και ο Λουτσέσκου είναι ελεύθερος, τότε θα εξεταστεί η επιλογή του. Στην παρούσας φάση, όμως, προπονητής είναι ο Γκαρσία και ο Σαββίδης περιμένει όπως όλοι να δει το τι θα πετύχει ο ΠΑΟΚ στο τέλος της σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.