Ο Ιβάν έχει έτοιμο ρόλο στον Βιεϊρίνια κι αφού κρεμάσει παπούτσια

Κώστας Πετρωτός07 Νοεμβρίου 2020

Μετρά αντίστροφα ο Αντρέ Βιεϊρίνια για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Το 14ήμερο καραντίνας που προβλέπεται για κάθε άνθρωπο θετικό στον κορωνοϊό ολοκληρώνεται και μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα ενταχθεί στην ομάδα.

Ωστόσο, είναι σαφές ότι η επανένταξη του κάπτεν στην ομάδα δεν έχει ορίζοντα μόνο για το διάστημα που θα παίζει ποδόσφαιρο. Φάνηκε και από το βίντεο που είχε ανεβάσει ο Γιώργος Σαββίδης με την συνεργασία του Πορτογάλου με τον Πάμπλο Γκαρσία στο ματς με τη Βιγιαρεάλ. Στο πρόσωπο του Βιεϊρίνια η οικογένεια Σαββίδη βλέπει ένα πολύτιμο στέλεχος εντός ομάδας. 

Αρχικά ως ηγέτη των αποδυτηρίων και δεξί χέρι του Ουρουγουανού τεχνικού και μελλοντικά και σε άλλο πόστο. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη, στην τελευταία συζήτηση ανάμεσα σε Ιβάν Σαββίδη και Αντρέ Βιεϊρίνια, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είπε στον 34χρονο άσο: «Σε θέλω εδώ (σ.σ. εννοώντας τον ΠΑΟΚ) κι αφού ολοκληρώσεις την ποδοσφαιρική καριέρα σου».

Η προσωπικότητα του Βιεϊρίνια που κουβαλά πνεύμα νικητή και DNA ΠΑΟΚ είναι κάτι πάνω στο οποίο θα επενδύσει ο Ιβάν Σαββίδης δίνοντας συνέχεια στο πλάνο που έχει βάλει μπρος πλέον σε πιο μεγάλο βαθμό από ποτέ, να γεμίσει τον ΠΑΟΚ με ποδοσφαιρανθρώπους που έχουν προσφέρει ως παίκτες, έχουν την γνώση του αντικειμένου και φυσικά και το τι εστί ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.