Ο Ιβάν αποφασίζει, στα χέρια του το πλήρες σχέδιο για το προπονητικό

Κώστας Πετρωτός18 Φεβρουαρίου 2023

Η πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο προσκήνιο αυτή την περίοδο, αφού η μάχη σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει φουντώσει, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κινητικότητα και σε άλλους τομείς.

Πιο συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά στο θέμα του προπονητικού κέντρου που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ να φτιάξει στην Θέρμη, έγιναν εντατικά και έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές ανάμεσα στην πλευρά του Δικεφάλου (με μπροστάρη τον Αγγελο Αναστασιάδη) και τον δήμαρχο Θέρμης, Θόδωρο Παπαδόπουλο. Κατέληξαν στο να δημιουργηθεί ένα πλήρες πλάνο για την συμφωνία των δύο πλευρών και την αξιοποίηση της έκτασης των 200 στρεμμάτων στην περιοχή των Ταγαράδων και αυτό βρίσκεται πλέον στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη.

Τόσο οι άνθρωποι της ΠΑΕ, όσο και ο δήμαρχος Θέρμης περιμένουν την δική του έγκριση για να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα που θα είναι να περάσει το πλάνο από έγκριση του δημοτικού συμβουλίου. Ενδεχομένως από την μελέτη του σχεδίου να προκύψουν κάποιες παρατηρήσεις για μικροαλλαγές από τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου. Σε κάθε περίπτωση, εκείνος είναι που καθορίζει σε απόλυτο βαθμό το πότε θα προχωρήσει αυτό το πρότζεκτ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.