Ο Ηρακλής τρέχει για να καλύψει το χαμένο έδαφος

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2022

Από τον άπλετο χρόνο του καλοκαιριού στις μετρημένες ημέρες του φθινοπώρου καθώς ο Ηρακλής άργησε πολύ να προχωρήσει σε κινήσεις δημιουργίας ομάδας κι αυτό το έδαφος προσπαθεί να καλύψει έχοντας όμως δυνατότητα επιλογής από μικρότερη δεξαμενή παικτών.

Το θετικό της όλης ιστορίας είναι ότι – μετά και τη δέσμευση για οικονομική υποστήριξη του Τομ Παπαδόπουλου – ξεπεράστηκε η αμφιβολία ως προς την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί ο Ηρακλής καθώς οι «κυανόλευκοι» θα παίξουν στην Α2. 

Εδώ και ημέρες περιμένουν την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τον φάκελο της ΚΑΕ Ερμή Αγιάς (μέσω του ΑΦΜ του οποίου θα παίξει ο Ηρακλής στην Α2), παράλληλα όμως είναι αναγκαίο να στελεχωθεί ομάδα. 

Πληροφορίες της «Μ» και του metrosport.gr αναφέρουν ότι ο Λευτέρης Κακιούσης απέρριψε κάθε περίπτωση επιστροφής στους πάγκους καθώς εξήγησε ότι είναι αδύνατο να έχει αναλάβει το σύνολο των οργανωτικών ευθυνών που αφορούν την ομάδα και παράλληλα να αναλάβει και την αντίστοιχη του προπονητή. 

Η τελική επιλογή θα γίνει εντός των προσεχών ημερών, επειδή όμως ήδη έχει στενέψει η δεξαμενή των παικτών, γίνονται επαφές με τους ελεύθερους παίκτες. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Χαριτόπουλος θα παραμείνει στην ομάδα ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η συμφωνά και με τον Μιχάλη Λιάπη ο οποίος προέρχεται από καλή σεζόν με τον Χαρίλαο Τρικούπη. 

Πέραν των κινήσεων από τη εγχώρια αγορά οι «κυανόλευκοι» θα τσεκάρουν τις λίστες των ξένων παικτών. Θυμίζουμε ότι από φέτος δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν δύο ξένοι παίκτες σε κάθε ομάδα με ανώτατο όριο συμμετοχής τα 650 λεπτά. Σε περίπτωση υπέρβασης του ορίου θα υπάρχει πρόστιμο 2.000 ευρώ. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.