Ο Ηρακλής πήρε την πρώτη του νίκη, απέναντι στη Ν.Ε. Μεγαρίδος

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2022

Ο Ηρακλής πήρε την πρώτη του νίκη, στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει στην Elite League, επικρατώντας με 80-73 επί της Ν.Ε. Μεγαρίδος, με τον κόσμο της ομάδας να δίνει βροντερό παρών στο Ιβανώφειο, δημιουργώντας μα όμορφη ατμόσφαιρα, η οποία έδωσε την απαραίτητη ώθηση στους "κυανόλευκους" για να πάρουν το πρώτο ροζ φύλλο της σεζόν.

Η ομάδα του Γιάννη Ντάγιου κατάφερε σε πολλά σημεία κατά τη διάρκεια του αγώνα να πάρει σημαντικό προβάδισμα αλλά οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν πάντα απαντήσεις και κατάφερναν πάντα να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Στην τελευταία περίοδο ο Ηρακλής με όπλο την άμυνα του και σωστές επιθετικές αποφάσεις πήρε τη νίκη και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη δύσκολη συνέχεια που έχει μπροστά τους.

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 36-32, 57-55, 80-73.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Προπονητής: Ντάγιος): Παπαρέγκας 15 (3), Γκαθράιτ 15, Λιάπης 16 (3), Μακρής, Χαριτόπουλος 10, Τζακόπουλος, Παπαντωνίου 9, Τέιλορ 15 (2).

ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ ( Προπονητής: Μάνταλος): Παλαιοχωρίτης 2, Γκατζιάς 6, Αγγελόπουλος 9 (2), Γερομιχαλός 29 (2), Καψάλος, Ντουμπίνσκι 13 (3), Σωτηράκης 3 (1), Καλλινικίδης 4, Χάσα, Ζαρκαδούλας 7 (1).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.