Ο Ηρακλής παλεύει κόντρα στον ίδιο του τον εαυτό!

Στέλιος Παρθενάκης31 Μαρτίου 2022

Ο Ηρακλής πέτυχε σπουδαία νίκη μέσα στην Πάτρα χάρη σε παίκτες και προπονητικό τιμ που δίνουν το καλύτερο που μπορούν. Όλη τη χρονιά η ομάδα ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί με συνεχόμενες αλλαγές παικτών και με μοναδικό σκοπό να μείνει στην κατηγορία.

Ο Κώστας Μέξας βλέπει τους παίκτες του να κάνουν ατομική προπόνηση και αποχή σε μια προσπάθεια να πιέσουν τη διοίκηση να φανεί συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις. Η κόντρα που έχει δημιουργήσει ο Θόδωρος Δρακόπουλος με τους φίλους της ομάδας έχει δημιουργήσει προβλήματα ακόμα και στα εντός έδρας ματς. Ο κόσμος από τη μεριά του θέλει να βλέπει κάτι υγιές απαλλαγμένο από διοικητικές κόντρες και εξωαγωνιστικά θέματα.

Το ματς με τον Άρη για τον Ηρακλή θα είναι μια ακόμη δύσκολη συνθήκη. Τα προστίματα, η έλλειψη χρημάτων από το στοίχημα και γενικότερα η ασυνέπεια που υπάρχει από το καλοκαίρι με πρόσωπα και καταστάσεις έχουν φέρει το Ηρακλή στο σημείο που είναι. Να παλεύει κόντρα στον ίδιο του τον εαυτό.

Αγωνιστικά, αυτός είναι φαβορί για να πέσει είναι ο Ιωνικός με τα ισχύοντα δεδομένα. Μην ξεχνάμε όμως ότι εκκρεμεί η απόφαση για το θέμα της αποβολής άσχετα αν ο Ηρακλής συνεχίζει να παίζει με ασφαλιστικά μέτρα και δικαιωθεί δευτερευόντως στο ΑΣΕΑΔ, είναι … αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να παραμείνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην Α1 αγωνιστικά και με το Πρωτάθλημα να τελειώνει τον Μάη να υπάρχει μια λύση χωρίς Δρακόπουλο και τη κηδεμονία του ΓΣ, υποστηριζόμενου από ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν και με τη μαζική συμπαράσταση του κόσμου!

Δεν αξίζει σε κανένα στο Ιβανώφειο αυτή η ταλαιπωρία!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.