O Ηρακλής έβγαλε αντίδραση και πήρε ψυχολογία

Στέλιος Παρθενάκης15 Νοεμβρίου 2020

Ο Ηρακλής μέχρι και τον αγώνα με τον Ιωνικό μετρούσε μια εντυπωσιακή νίκη επί του ΠΑΟΚ και δύο ήττες γοήτρου με Κεραυνό και Άρη. Ο Ηρακλής θα μπορούσε να να είχε κερδίσει και Άρη και Κεραυνό, αλλά πλήρωσε τα λάθη της τελευταίας περιόδου και των κακών διαστημάτων. 

Όμως, στο κλειστό του Πλάτωνα βρήκε λύσεις από τον πάγκο και με τον Μπόουλιν πήρε μια σημαντική νίκη. Καββαδάς- Βεργίνης-Τσαϊρέλης συνέθεσαν μια ζωογόνο τριάδα και η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου με Κολοσσό και Περιστέρι στην έδρα του μπορεί να πάει στο 4-1. Φυσικά, την παράσταση έκλεψε και η δήλωση του κόουτς του Ηρακλή.

”Το σημερινό παιχνίδι μου θύμισε ασυναίσθητα ένα παλιό τραγούδι, που τραγουδούσαν η Μοσχολιού και ο Ζαμπέτας. Και λέει "επεμβαίνεις, επεμβαίνεις με ντέτεκτιβ κι αποστολές, με εντάλματα κι υποκλοπές, είσαι σκέτο παρακράτος, είσαι σκέτο παρακράτος". Για κάποιο λόγο μου ήρθε αυτό το τραγούδι στο μυαλό. Να το ψάξετε να το ακούσετε, είναι ωραίο. Πολλά μπράβο στον Ηρακλή, πολλά μπράβο στην ομάδα. Σε ένα διάστημα 12 ημερών, καλούμαστε να δώσουμε τέσσερα ματς. Τα δύο πρώτα τα δώσαμε, προετοιμαζόμαστε άμεσα για το επόμενο με τον Κολοσσό εντός έδρας».

Πολλές φορές δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, αλλά οι προπονητές γνωρίζουν πολύ καλά τι γίνεται σε εποχή κορωνοϊού. Όμως, ο Ηρακλής φέτος έχει ένα γεμάτο ρόστερ με έμπειρους παίκτες. Οι Έλληνες χθες έκαναν τη διαφορά...Εδω θα πρέπει να αναφέρουμε και την πάντα καλή παρουσία του Σταύρου Σχίζα, που ξεκινάει πάντα ως εξολοθρευτής του καλύτερου επιθετικού του αντιπάλου. Το είδαμε και με Άρη και με ΠΑΟΚ και με Ιωνικό.

Αν ο Ηρακλής πάρει Κολοσσό και Περιστέρι, πάει στο 4-1 και δίνει ηθικό στους φιλάθλους του που ασκούν πολύ σκληρή κριτική, αλλά είναι λογικό να έχουν απαιτήσεις από το μοναδικό τμήμα του συλλόγου που έχει μείνει όρθιο. Αξίζει τον κόπο να δώσουν καλύτερό τους εαυτό για τον κόσμο του Ηρακλή, που δε τους εγκατέλειψε ποτέ...


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.