Ο Ηρακλής επιμένει για Ζάρα και Κουζέλογλου

Metrosport Team02 Ιουλίου 2021

Ο Ηρακλής συνεχίζεται να κινείται στην ελληνική αγορά έχοντας βάλει σε προτεραιότητα τη δημιουργία ελληνικού κορμού και προς αυτήν την κατεύθυνση επισημοποίησε το ενδιαφέρον του για τους Θόδωρο Ζάρα, Γιάννη Κουζέλογλου.

Ο πρώτος αγωνίστηκε και στο παρελθόν στον Ηρακλή, δίχως ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ πέρυσι έπαιξε στον Κολοσσό Ρόδου πραγματοποιώντας αρκετά καλή σεζόν. Μάλιστα, η ομάδα της Ρόδου επίσης του κατέθεσε πρόταση παραμονής και εκτιμά ότι έχει το πλεονέκτημα λόγω της διατήρησης του Ηλία Καντζούρη στην τεχνική ηγεσία. Εξίσου δύσκολη είναι η περίπτωση και του Γιάννη Κουζέλογλου ο οποίος άρχισε τη χρονιά στον Αρη και την ολοκλήρωση στη Γαλλία, με τη φανέλα της Ορτέζ. 

Ο 26χρονος φόργουορντ δεν έχει πρόταση από την Ορτέζ, αλά προσδοκά την εξαργύρωση της περσινής καλής χρονιάς και ζητά ένα ποσό περί των 100.000 ευρώ το οποίο θεωρείται υπερβολικό από τους ανθρώπους του Ηρακλή. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Δημήτρη Κακλαμανάκη με τον οποίον διαπιστώθηκε οικονομική διαφορά.

Στο μεταξύ, οι «κυανόλευκοι» έκαναν πρόταση στον Ολιβιέρ Χάνλαν αλλά ο Καναδός την απέρριψε ασυζητητί καθώς εκτίμησε ότι δεν είναι αντιπροσωπευτική της αξίας του. Αν ο Ηρακλής επανέλθει τότε μπορεί να δημιουργηθούν προϋποθέσεις παραμονής, αν όχι ο Χάνλαν θα αποχαιρετήσει έπειτα από δύο χρόνια στο Ιβανώφειο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.