Ο Ηρακλής είναι παρών και ισχυρός!

Στέλιος Παρθενάκης29 Ιουλίου 2020

Το μπάσκετ του Ηρακλή και γενικά οι αγώνες που έγιναν φέτος στο Ιβανώφειο έδωσαν χαρά στους φιλάθλους του και ευκαιρία να γιορτάσουν.

Πολλά εντός έδρας ματς αποτέλεσαν αφορμές για να στηθεί ένα ατέλειωτο πανηγύρι είτε η νίκη ήρθε είτε δεν ήρθε. 

Εμφανίστηκε όμως η πανδημία του κορωνοϊού να ανακόψει την φόρα του “Γηραιού” ή του “Ημίθεου” και πλέον η αγωνία μεταφέρθηκε για φέτος.

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε ένα μπαράζ μεταγραφών σήμερα με την παραμονή του Βασίλη Καββαδά. Υπενθυμίζουμε τη δεδομένη θέληση του Έλληνα σέντερ να μείνει και παράλληλα την αναγέννησή του στο Ιβανώφειο. Για να καταγράψουμε όμως τις κινήσεις του Ηρακλή… Καββαδάς, Τσαϊρέλης, Βεργίνης, Σχίζας, Γκιουζέλης και Καλαϊτζίδη, Τσίλντρες, Μπόουλιν, Ντάνιελ, Χάνλαν και Μουρ, ενώ εκκρεμεί μια θέση ξένου. Υπάρχει το ενδιαφέρον για τον Σαγκς, αλλά ίσως ο Βαγγέλης Ζιάγκος να προτιμήσει κάποιον άλλο παίκτη.

Η ουσία είναι μία. Ο Ηρακλής έχει γεμάτο ρόστερ σε όλες τις θέσεις και λύσεις. Μπορεί να άργησε να κινηθεί, αλλά από τη στιγμή που ξεκίνησε δε σταμάτησε προχώρησε και υλοποίησε τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. H συνέπεια της διοίκησης είναι αυτή που δίνει όραμα και στον κόσμο. Τα εισιτήρια διαρκείας θα κυκλοφορήσουν μέχρι και οι “κυανόλευκοι” δεν έχουν λόγο να ανησυχούν. 

Η Ευρώπη, οι υψηλοί στόχοι σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά και η καλή εικόνα της περσινής χρονιάς δίνουν ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο σε όλα τα επίπεδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.