Ο Ηρακλής χρειάζεται πάνω όλα ηρεμία!

Στέλιος Παρθενάκης11 Φεβρουαρίου 2021

Στον Ηρακλή η απώλεια της νίκης στην αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ έφερε πολλά δεινά. Ο Στέργιος Καλύβας παραιτήθηκε και η διοίκηση αναζητάει τον διάδοχο με τους Τακιανό, Σκουρτόπουλο και Καστρίτη να ακούγονται έντονα. 

Την παραίτηση του δήλωσε και ο υπεύθυνος Τύπου, Κώστας Κούσης, όντας πολύ σημαντικό γρανάζι στη λειτουργία και επικοινωνία της ομάδας. Την απόφασή του γνωστοποίησε μέσα από έναν μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό του facebook.

Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις των φιλάθλων και μάλιστα οι παίκτες, αλλά και η διοίκηση άκουσε τα παράπονα σε πολύ έντονο ύφος. Σίγουρα, πάντως, τα όσα ακολούθησαν μετά από ένα σημείο ξεπερνούν τα όρια ενός αγωνιστικού αποκλεισμού...

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα χρειαστεί να βρει την ηρεμία στα αποδυτήρια της και να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του Πρωταθλήματος από κάθε άποψη, για να συνέλθει. 

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης θα πρέπει να βρουν τρόπο να ηρεμήσουν την κατάσταση, αφού είναι δεδομένο ότι υπήρχε έντονη αγανάκτηση στις τάξεις των φιλάθλων μετά τον προημιτελικό της Τετάρτης. 

Τίποτα δε χάθηκε ο Ηρακλής μπορεί να κυνηγήσει το καλύτερο στο Πρωτάθλημα, είναι στους 16 τους FUC και σε έναν αγώνα νοκ άουτ με τον ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα, αφού το σουτ του Σαγκς δε βρήκε στόχο, για να γίνει το 64-63. 

Η ήττα αυτή πλήγωσε το γόητρο των φιλάθλων που βλέπουν στο τμήμα του μπάσκετ τις προσδοκίες που δεν μπορεί να ικανοποιήσει ούτε το ποδόσφαιρο ούτε το βόλεϊ αυτή τη τη σεζόν. 

Όμως, μόνο με ενότητα και ηρεμία θα μπορέσει να η ομάδα σε όλα τα επίπεδα (παίκτες-διοίκηση-τεχνικό τιμ-φίλαθλοι) να πετύχουν το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.