Ο Ιντέγε ζήτησε από τον Ένινγκ να τον πάρει στο Περιστέρι

Γιώργος Στράντζαλης12 Φεβρουαρίου 2020

«Το αφεντικό γύρισε», είχε πει ο Μπράουν Ιντέγε μετά την ποινή των δύο αγωνιστικών για την κόκκινη κάρτα που είχε δεχτεί στο ΟΑΚΑ και φρόντισε από το πρώτο παιχνίδι να το αποδείξει στο γήπεδο, πετυχαίνοντας τρία γκολ σε δύο ματς (ΟΦΗ, Βόλος).

Ο Νιγηριανός αυτή τη φορά γύρισε από τραυματισμό και μάλιστα από απουσία σχεδόν τριών εβδομάδων. Αισθάνεται ωστόσο το ίδιο έτοιμος και πεισμωμένος για να βοηθήσει την ομάδα του στην προσπάθεια της να περάσει το εμπόδιο του Ατρόμητου και να βρεθεί αυτή στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό άφησε να εννοηθεί στην κουβέντα που είχε με τον Μίκαελ Ένινγκ, στην πρώτη του προπόνηση (σσ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα) αφότου γύρισε στη Θεσσαλονίκη από το Ντουμπάι. 

Ουσιαστικά έστειλε στον Γερμανό μήνυμα ετοιμότητας, επιθυμίας και θέλησης για να βρεθεί στο Περιστέρι, αν είναι δυνατόν να παίξει κιόλας. Τόσο καλά νιώθει με τον εαυτό του. Γεγονός φυσικά το οποίο δεν παραβλέπει ο Ένινγκ, ο οποίος εκτός απρόοπτου θα τον συμπεριλάβει τουλάχιστον στην αποστολή. Η αποθεραπεία του 30χρονου επιθετικού άλλωστε πήγε πολύ καλά, δεν νιώθει πόνο στην γάμπα, τουναντίον νιώθει να πατάει πολύ γερά στα πόδια του και για ένα 90άλεπτο στο οποίο ο Αρης χρειάζεται τουλάχιστον ένα γκολ για να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης μπορεί να φανεί ξεκάθαρα χρήσιμος. Ακόμα και προερχόμενος από τον πάγκο.

Βεβαίως, με δεδομένο ότι έχει μείνει εκτός για αρκετά μεγάλο διάστημα, θεωρείται πως οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι λίγες. Η ενδεχόμενη ωστόσο παρουσία του και μόνο στην αποστολή, αποτελεί ψυχολογική τόνωση τόσο για τον ίδιο όσο και για τους συμπαίκτες του.

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.