Ο Ίνγκασον κρατάει το κεφάλι του ΠΑΟΚ πάνω από το νερό

Metrosport Team08 Μαρτίου 2021

Δεν ήταν, από μόνος του, ικανός να μετριάσει την απογοητευτική εικόνα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη όμως ήταν ικανός για να αποτρέψει μια σχεδόν βέβαιη ήττα. Ο Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον τείνει να εξελιχθεί σε συνήθη ύποπτο για τον ΠΑΟΚ, ειδικά στις περιπτώσεις που η κατάσταση γίνεται οριακή.

Με το πέμπτο του γκολ στο Πρωτάθλημα, ο Ίνγκασον «έπιασε» τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στην τρίτη θέση των σκόρερ του ΠΑΟΚ, πίσω μόνο από τον Κάρολ Σφιντέρσκι (9) και τον Χρήστο Τζόλη (6).

Ο Ισλανδός σκόραρε χθες για το 1-2 και κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Βιεϊρίνια διαμόρφωσε το τελικό 2-2, οπότε εκ των πραγμάτων ήταν ο πρωταγωνιστής του Δικεφάλου αφού τον έβγαλε από τη δύσκολη θέση. Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά.

Στο εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Ίνγκασον «έσπασε» την ισοπαλία χαρίζοντας στον ΠΑΟΚ τη νίκη με 2-1, με γκολ στο 65'.

Στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ήταν εκείνος που του έδωσε, έστω και προσωρινά το προβάδισμα στο 51', πριν κάνει ο Μπα το 1-1.

Κόντρα στον Βόλο στην Τούμπα, ήταν εκείνος που έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ με γκολ στο 65' και ενώ νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί.

Στο εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα, απέτρεψε την εντός έδρας ήττα με γκολ στο 88'.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν καν το τέλος της κανονικής περιόδου, ο Ίνγκασον με τα πέντε τέρματα του στο Πρωτάθλημα -έχει και ένα στο Κύπελλο- έχει ξεπεράσει τη συνολική επίδοση του με τον ΠΑΟΚ πριν τη φετινή σεζόν. Από τον Ιανουάριο του 2019 όταν και αποκτήθηκε, είχε συνολικά τέσσερα γκολ! Ο Ισλανδός έφτασε χθες τα 10 συνολικά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.