Ο ίδιος ο ΠΑΟΚ φρόντισε να σηκώσει λευκή πετσέτα, αλλά... «θα τα πούμε τον χειμώνα»

Στέλιος Γρηγοριάδης04 Δεκεμβρίου 2021

Γράφαμε πριν από το ματς στο Περιστέρι: “Θα είναι κρίμα να μη γίνουν από τον ΠΑΟΚ δυο-τρεις ποιοτικές μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο. Θα είναι κρίμα να μη δοθούν στον Λουτσέσκου επιπλέον εφόδια για να πετύχει, μαζί με τους παίκτες του, τους φετινούς στόχους. 


Η ομάδα, με χίλια δυο προβλήματα τραυματισμών και ασθενειών, με συνεχόμενους αγώνες και με αρκετούς παίκτες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν, δεν έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο, αλλά είναι αυτή τη στιγμή μέσα σε όλους τους στόχους της. Βρίσκεται κοντά στην κορυφή στο Πρωτάθλημα, ετοιμάζεται να μπει στη μάχη του Κυπέλλου και είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ. Πρέπει όμως και να βοηθηθεί από τον Ιβάν. Πρέπει να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τα κενά της. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να γίνει καλύτερος από τον Ολυμπιακό και να μην επιτρέψει στην ΑΕΚ να πλησιάσει τη δική του ποιότητα. Πρέπει, με λίγα λόγια, να γίνει η ομάδα που θα βαδίσει ακάθεκτη προς την κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων και την όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στην Ευρώπη, αν βέβαια έχει καταφέρει μέχρι το τέλος του έτους να προκριθεί”

Μετά από ελάχιστες μέρες, τα διαβάζω σήμερα και αισθάνομαι γραφικός. Ποιο Πρωτάθλημα; Ποιο νταμπλ; Από πού κι ως πού να βαδίσει... ακάθεκτος ο ΠΑΟΚ, έστω κι αν κάνει καλές μεταγραφές; Η ίδια η ομάδα φρόντισε με τις ήττες από τον Ατρόμητο και τον Αρη να σηκώσει λευκή πετσέτα στο Πρωτάθλημα, προσφέροντας, για τρίτη χρονιά σερί, στον Ολυμπιακό έναν εύκολο τίτλο. Η ίδια η ομάδα έβαλε φρένο σε όποια διάθεση είχε (αν είχε) ο Ιβάν να την ενισχύει τον Ιανουάριο αληθινά και όχι με ψευδαισθήσεις, όπως το καλοκαίρι. Γιατί όταν όλοι μας ξέρουμε ότι η διαφορά των 10 βαθμών από τον Ολυμπιακό καλύπτεται πάρα πολύ δύσκολα, γιατί ο Ιβάν να πιστεύει κάτι διαφορετικό;

Ωστόσο, ο Γιωργάκης ο Σαββίδης έσπευσε χθες με μια ανάρτηση να μας προϊδεάσει ευχάριστα: «Συνηθίζουμε να μιλάμε λιγότερο και να πράττουμε περισσότερο. Θα τα πούμε τον χειμώνα», έγραψε. Η αλήθεια είναι ότι ο Ιβάν μιλάει ελάχιστα και μετά την τιμωρία του καθόλου. Κι αυτό δεν είναι ούτε ευχάριστο, ούτε ωφέλιμο. Η αλήθεια είναι επίσης ότι έπραττε πολλά, αλλά μετά το νταμπλ του 2019 πράττει ελάχιστα, σε σχέση με το ρόστερ. Να περιμένουμε, λοιπόν, ένα ή δύο ή και πιο πολλά “μπαμ” στις μεταγραφές του Ιανουαρίου; Μακάρι.

Μακάρι να ακουστούν, μακάρι να πιάσουν και τόπο. Μακάρι να ενισχυθεί επιτέλους ο ΠΑΟΚ, μήπως και αρχίσει να στρώνει την ομάδα της επόμενης μέρας μετά τη “χρυσή” διετία 2018-2019, διότι ήδη έχει χάσει δυόμιση πολύτιμα χρόνια.

ΥΓ. Μακάρι επίσης να αρχίσει τα στραβοπατήματα ο Ολυμπιακός, διότι πλέον δεν αρκεί μόνο ο ΠΑΟΚ να μαζεύει βαθμούς, αλλά πρέπει και να χάνει εκείνος. Και μαζί του η ΑΕΚ και ο Αρης. Γιατί ο ίδιος ο ΠΑΟΚ φρόντισε να κάνει τους ανταγωνιστές του τρεις, ενώ για έναν κανονικό ΠΑΟΚ θα ήταν μόνο ένας. Η και κανένας...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.