O Hρακλής δείχνει έτοιμος και θέλει να αλλάξει επίπεδο

Στέλιος Παρθενάκης21 Αυγούστου 2020

O Ηρακλής συμπληρώνει αύριο 2 εβδομάδες προετοιμασίας και ο Βαγγέλης Ζιάγκος γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να είναι έτοιμος αγωνιστικά για να πετύχει τις νίκες που χρειάζεται.

Η εξέλιξη που επιφέρει η πανδημία σε επίπεδο αγωνιστικό ή χρονικό ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη και στο Ιβανώφειο ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν τη φιλοξενία ενός εκ των 4 ομίλων για τα προκριματικά του BCL.

Η έκφραση της δημοτικής αρχής να στηρίξει μια τέτοια κίνηση φυσικά ενισχύει την υποψηφιότητα των κυανόλευκων και ελπίζεται ότι το ταχύτερο δυνατό θα υπάρχουν νέα από τα επίσημα χείλη της FIBA με σκοπό να γνωρίσει η μπασκετική Θεσσαλονίκη κάτι διαφορετικό.

Τα φιλικά θα δείξουν σε τι κατάσταση θα είναι οι Θεσσαλονικείς στα τέλη του Σεπτέμβρη, αλλά σε κανέναν βαθμό ομάδες όπως ο Κεραυνός, η Ντνιπρό και η Χρόνιγκεν είναι καλύτερες του "Ημίθεου". Το πολύ θετικό είναι ότι ο Ηρακλής ξεκίνησε νωρίς, η υλοποίηση του σχεδιασμού έγινε σύντομα και πλέον τον λόγο έχουν οι πρωταγωνιστές.

Ο Ηρακλής συνεχίζει εντατικά τις προπονήσεις, περιμένει την ενημέρωση της FIBA και θέλει να ανταποκριθεί εκεί που έβαλε τον πήχη. Ψηλά…

Χρόνος υπάρχει για να δέσει το σύνολο, αφού μόνο τρεις παίκτες έμειναν από την περσινή χρονιά.

Όμως, σε όλα αυτά παίζει τον ρόλο του ο κορωνοϊός, που πλέον ορίζει και την αθλητική πραγματικότητα...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.