Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνάντησε τον παπά ΠΑΟΚ: «Η μέρα μου γέμισε φως» (vid)

Metrosport Team21 Φεβρουαρίου 2024

Ο πατέρας Χρήστος, που είναι γνωστός και ως «Παπά ΠΑΟΚ», ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα για μια εκδήλωση και συναντήθηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο από τη συνάντησή τους και μίλησαν ο ένας για τον άλλο, με τα καλύτερα λόγια, μιας και γνωρίζονται αρκετά χρόνια. Ο Γρηγόρης Ααρναούτογλου είπε αρχικά στους ακολούθους του: «Ήρθε στην Αθήνα για μια εκδήλωση, η μέρα μου γέμισε φως και η καρδιά μου αγάπη».

Δείτε το βίντεο

Με τη σειρά του, ο πατέρας Χρήστος είπε: «Και εγώ χρωστάω στον Γρηγόρη πολλά κυρίως το ότι μπήκα στις καρδιές των ανθρώπων, μετά από εκείνη την εκπομπή...».

«Ετοιμάζουμε εκπλήξεις» αποκάλυψε στη συνέχεια, ο παρουσιαστής και ο ιερέας τόνισε: «Να είναι όλοι καλά, να έχουν αγάπη, ομορφιά και χαρά. αγαπηθείτε και αφήστε όλα τα χαζά έξω. Η ζωή είναι όμορφη και πρέπει να τη χαιρόμαστε».

Οι δυο τους ολοκλήρωσαν το βίντεο με μια αγκαλιά. Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έγραψε: «Συναντηθήκαμε πριν από λίγο στην αγαπημένη μου Νησιώτισσα. Το φως της καρδιάς του και η καλοσύνη του φώτισε όλο το μαγαζί… Παπα Χρήστος… Παπα ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.