Ο γρίφος της φρέσκιας ενδεκάδας για το διπλό στη Λεωφόρο

Κώστας Πετρωτός07 Νοεμβρίου 2021


Δεν είναι καθόλου εύκολη η αγωνιστική διαχείριση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό από πλευράς ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχουν παίκτες με πολλά λεπτά συμμετοχής και ορισμένοι που παίζουν με πρόβλημα τελευταία. 

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν ο Μπίσεσβαρ και ο Σβαμπ (είναι και ο Πασχαλάκης, αλλά λόγω θέση είναι κάπως διαφορετικά τα δεδομένα). Και η υπερφόρτωση σε αγωνιστικά λεπτά που έχουν δεν περνά απαρατήρητη από πλευράς Λουτσέσκου. Ειδικά ο Σουριναμέζος που δεν έκανε και προετοιμασία το καλοκαίρι, έδειξε σημάδια κόπωσης στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα με την Κοπεγχάγη και αυτό βάζει σε σκέψεις τον προπονητή του ΠΑΟΚ για το πώς πρέπει να τον διαχειριστεί. Παρότι ακολουθεί διακοπή, δεν αποκλείεται να τον αφήσει αρχικά εκτός ενδεκάδας, για να τον ρίξει στο ματς στην εξέλιξή του και να πάρει τον καλό του εαυτό για ένα χρονικό κομμάτι του αγώνα.

Ο Σβαμπ και η ενεργοποίηση Τσιγγάρα

Σε ό,τι αφορά στον Σβαμπ, ο 52χρονος τεχνικός του δίνει ανάσες όποτε μπορεί, αλλά η αλήθεια είναι ότι παίζει ασταμάτητα και αυτό δημιουργεί την ανάγκη διαχείρισης. Απόντος του Ντόουγκλας, ο Λουτσέσκου θα σκεφτεί πολύ καλά πώς πρέπει να λειτουργήσει. Υπάρχει ο Εσίτι, όμως η απογοητευτική εμφάνιση στο Καραϊσκάκη σε συνδυασμό με την σκέψη να δοθούν ευκαιρίες στον Τσιγγάρα, είναι πιθανό να φέρει σε ενεργό ρόλο σήμερα τον Χαλκιδικιώτη μέσο.

Οι ενοχλήσεις για Βιεϊρίνια

Εξάλλου, δίλημμα υπάρχει και για τον Βιεϊρίνια, που εξακολουθεί να έχει (και να παίζει με ενοχλήσεις) και θα αποφασιστεί λίγες ώρες πριν το ματς αν πρέπει να παίξει από την αρχή. Ο Λουτσέσκου έχει πλέον και την λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά με τον Βιεϊρίνια παρόντα ο ΠΑΟΚ έχει την ικανότητα να χτίζει παιχνίδι από πίσω. Φάνηκε, άλλωστε, στο ματς με τον Ολυμπιακό όταν πέρασε στον αγώνα.

Η επιστροφή Καγκάβα

Τέλος, συζητήθηκε πολύ και η επαναφορά του Καγκάβα στην αποστολή. Απόντος του Κωνσταντέλια, και με δεδομένο και τον τραυματισμό του Μιτρίτσα, το τεχνικό τιμ έκρινε ότι χρειάζεται μία ακόμη μεσοεπιθετική λύση ως μπακ απ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.