Ο «γνήσιος» Ρονάλντο σνόμπαρε τον Κριστιάνο- Τον άφησε εκτός από την λίστα των καλύτερων

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2022

Πολλοί οι «Ρονάλντο» και όλοι τους εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές... λες και το έχει το όνομα. Παίρνοντας, ωστόσο, χρονικά την ιστορία του ποδοσφαίρου, το «Φαινόμενο» σνόμπαρε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον άφησε εκτός της λίστας των κορυφαίων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών.

Πολλά και απανωτά τα χτυπήματα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο , που εμφανώς δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, με πολλούς να λησμονούν εύκολα τα τεράστια κατορθώματά τους. Ανάμεσά τους και το "Φαινόμενο" , που στη συνέντευξη που έδωσε στον Guardian επέλεξε να μην εντάξει τον Πορτογάλο σταρ στην κορυφαία λίστα ποδοσφαιριστών όλων των εποχών και να τον αφήσει εκτός.

"Πιστεύω ότι υπάρχει μία πολύ, πολύ ιδιαίτερη ομάδα, όπου είναι οι Ντιέγκο, Μέσι, Κρόιφ, Μπεκενμπάουερ, Πελέ, Φαν Μπάστεν, Ροναλντίνιο. Θα συμπεριλάμβανα τον εαυτό μου. Ας αφήσουμε τους οπαδούς να το πουν αυτό, ας το συζητήσουν στα μπαρ. Αλλά δεν μπορείτε να τους κατατάξετε, δεν μπορείτε να συγκρίνετε γενιές.

"Οι άνθρωποι με αποκαλούν τον γνήσιο Ρονάλντο, αλλά, διάολε, υπήρχαν και άλλοι και δεν ήταν ψεύτικοι. Δεν είμαι ο μόνος και θα έρθουν περισσότεροι και θα είναι καλύτεροι από εμένα, σε όλα.

Έκανα ό,τι μπορούσα, ό,τι καλύτερο μπορούσα. Κάνω άλλα πράγματα τώρα, σημαντικά πράγματα, και θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Ως ποδοσφαιριστής δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο τώρα".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.