Άρης: Ο Γκρέι μαθαίνει τον παρτενέρ του!

Γιώργος Στράντζαλης01 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Καθοδηγούμενος από το ευδιάκριτο πρόβλημα στο σκοράρισμα, είναι προφανές πλέον, ότι ο Αρης σκοπεύει να επενδύσει σημαντικό μέρος των χρημάτων του στην κορυφή της επίθεσης και πληροφορίες της «Μ» και του Metrosport.gr αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» είναι στο τελικό στάδιο των επαφών με επιθετικό με βαρύ βιογραφικό με σκοπό να αποτελέσει τον παρτενέρ του Αντρε Γκρέι.

Κατά τις ίδιες πηγές, αυτός είναι ένας από τους λόγους του ταξιδιού του Θόδωρου Καρυπίδη στο Λονδίνο χωρίς αυτός να σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε πέρυσι στο νησί. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αρης βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Αγγλίας για να συναντηθεί με τους εκπροσώπους του παίκτη, να εξετάσει τις πιθανότητες συνεργασίας μαζί του και ουσιαστικά να τους πείσει να υποστηρίξουν την προσπάθεια προσέγγισή τους, εκτιμώντας ότι θα βγει και ο ίδιος ωφελημένος από αυτή τη συνεργασία. Ονόματα και διευθύνσεις δεν έγιναν γνωστά αλλά πρόκειται για παίκτη με σπουδαία καριέρα ο οποίος έχει όλα τα στοιχεία για να κάνει τη διαφορά στην κορυφή της επίθεσης. Πάντως, η πρόθεση των «κίτρινων» να διαθέσουν σημαντικό ποσό για τον παρτενέρ του Αντρε Γκρέι μάλλον φανερώνει την πρόθεσή τους να παίξουν με δύο επιθετικούς την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ηδη «δέσμευσαν» ένα ποσό περί των 800.000 ευρώ για την απόκτηση του Τζαμαϊκανού επιθετικού και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάτι αντίστοιχο σκοπεύουν να κάνουν και για τον δεύτερο επιθετικό.

Παράλληλα φανερώνει ότι δεν θέλουν να γίνουν μάρτυρες στο ίδιο έργο. Πέρυσι, ο Αρης ήταν από τις πιο παραγωγικές ομάδες του Πρωταθλήματος αλλά το υψηλό επίπεδο δημιουργίας δεν είχε την απαιτούμενη ουσία καθώς ταυτόχρονα ήταν και από τις πιο «δυσκοίλιες» ομάδες στο γκολ με ποσοστό επιτυχίας 1/12.6 (γκολ/τελικές προσπάθειες). 

Προς αυτήν την κατεύθυνση έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά – να κι έκανε πολλές δουλειές στο γήπεδο – δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στη ευθύνη του γκολ, ταυτόχρονα όμως ήταν απελπιστικά μόνος του. Δεν πήρε βοήθειες από τους κεντρικούς και ακραίους χαφ με συνέπεια να έχει μονίμως δύο παίκτες στην πλάτη του. Γι’ αυτόν τον λόγο, οι «κίτρινοι» θέλουν να δημιουργήσουν συνθήκες μεγαλύτερης παραγωγικότητας και δείχνουν ότι είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν ένα ποσό της τάξεως των 1.5 εκατομμυρίων ευρώ για την κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.