Ο Γκουαρδιόλα χαρακτήρισε τη Λίβερπουλ ως «πόνο στον πισινό» και ο Κλοπ απάντησε

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2022

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε δηλώσεις του, χαρακτήρισε τη Λίβερπουλ ως... «πόνο στον πισινό» με τον Γιούργκεν Κλοπ να απαντάει στη δήλωση αυτή.

Με αφορμή την μείωση της μεταξύ τους διαφοράς, ο Ισπανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι παρομοίασε τη Λίβερπουλ με «πόνο στον πισινό», καθώς πλέον η διαφορά βρίσκεται στους 6 μετά και την εντός έδρας ήττα των «Πολιτών» από την Τότεναμ.

Μάλιστα, σήμερα η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει τη Λιντς και έχει την ευκαιρία να μειώσει κι άλλο τη διαφορά της από την πρώτη Σίτι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν άφησε ασχολίαστα τα λόγια του Πεπ Γκουαρδιόλα, τονίζοντας πως αυτό είναι που θέλει από την ομάδα του, να είναι δηλαδή... «ενοχλητική».

«Ο Πεπ είπε ότι είμαστε πόνος στον πισινό τους. Αυτή είναι μια καλή περιγραφή. Και έτσι πρέπει να είμαστε. Προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ενοχλητικοί μέχρι να έχουμε την ευκαιρία να προσπεράσουμε. Στις καθοριστικές στιγμές της σεζόν πρέπει να είσαι αρκετά κοντά. Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν στα καλύτερά μας» ήταν τα λεγόμενα του Γερμανού τεχνικού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.