«Ο Γκαρσία θα δώσει ευκαιρίες στον Τσιγγάρα, αυτός του άλλαξε θέση»

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Μήττας και μίλησε για τον Χάρη Τσιγγάρα που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι όλα αυτά τα παιδιά θα πρέπει να στηριχθούν από τους ανθρώπους του Δικεφάλου γιατί αποτελούν επένδυση για τον σύλλογο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Οι περισσότεροι που γνωρίζουν τον Χάρη θεωρούν φυσιολογική εξέλιξη την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Όσοι τον ξέρουν πίστευαν ότι θα είχε πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Τώρα με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο θα πάρει τις ευκαιρίες που θέλει, αφού ο Ουρουγουανός τεχνικός τον γνωρίζει πολύ καλά από την Κ-19. Από την ακαδημία του Κερμανίδη άρχισε τα βήματά του ο Τσιγγάρας και στον ΠΑΟΚ εντάχθηκε το 2008. Ήταν φοβερός τόσο ως 8άρι, όσο και 10άρι, αλλά ο Πάμπλο τον έκανε 6-8άρι. 

Είναι στρατιώτης για κάθε προπονητή. Πάει πρώτος και φεύγει τελευταίος από την προπόνηση. Όσο δεν μπλέκονται οι γονείς, τα παιδιά πορεύονται. Όλοι που ασχολούνται με αυτό το κομμάτι θεωρούν φυσιολογική αυτή την εξέλιξη με τα νέα παιδιά στην πρώτη ομάδα. Είναι μια πραγματική επένδυση για τον σύλλογο. Θα πρέπει να στηριχθούν από όλους. Όλα αυτά τα παιδιά έχουν πολλές παραστάσεις από το εξωτερικό, καθώς ο ΠΑΟΚ συμμετείχε σε πολλά τουρνουά και θα μπορούν στα 24 τους να σταθούν επάξια στην ενδεκάδα του Δικεφάλου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.