Ο Γκαρσία κάνει ιδανικά την δουλειά του κόουτς της Κ19

Κώστας Πετρωτός27 Οκτωβρίου 2020

Η ποιότητα των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ είναι τέτοια που θα ήταν δύσκολο η Κ19 να μετρά πάνω από δύο ήττες σε κάθε σεζόν, ανεξάρτητα του ποιος είναι ο προπονητής της. Με τον Πάμπλο Γκαρσία στο τιμόνι της έχει φτάσει τα 78 ματς (τρία χρόνια!) αήττητη κι αυτό σίγουρα δείχνει κάτι σε επίπεδο νοοτροπίας. Όμως, το πιο σημαντικό επίτευγμα του Ουργουανού κόουτς είναι ότι ετοιμάζει φουρνιές παικτών, έτοιμες να ανταποκριθούν σε υψηλές απαιτήσεις.

Μόνο στα δύο προηγούμενα χρόνια να πάμε, θα δούμε τον Μπαλογιάννη, τον Διαμαντή, τον Τσαούση τον Χατζηστραβό, τον Γκαργκαλατζίδη και όχι μόνο. Από την περσινή φουρνιά τον Τζόλη και τον Μιχαηλίδη και τον Τσιγγάρα που είναι στην πρώτη ομάδα, όπως και ο Ταλιχμανίδης και τώρα έρχεται η νέα φουρνιά. Του Γκορτετζιάνι, του Παναγιώτου, του Κωνσταντέλια, του Αβεντισιάν και άλλων.

Ο «Κανάριο» τους ετοιμάζει πάνω σε υψηλά πρότυπα τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά κι αυτό είναι κάτι που έχουν παρατηρήσει ακόμη και ξένοι ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει φέτος στον ΠΑΟΚ, όπως ο Σβαμπ που έλεγε στο στενό του περιβάλλον ότι του έχει κάνει ιδιαίτερα θετική εντύπωση το πόσο επαγγελματικά δουλεύουν τα παιδιά που έχουν ανέβει από τις Ακαδημίες.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.