Γιάννης Ψαρράς: «Ο Γκαρσία, η γέφυρα και το DNA του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2020

Τον ΠΑΟΚ που θαύμαζαν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία την δεκαετία του 70, μπορούμε να δούμε και πάλι τα επόμενα χρόνια, αρκεί να αξιοποιήσει τα νέα του παιδιά, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής, κυρίως να τα διατηρήσει στο ρόστερ του τα επόμενα χρόνια και να έχει μία επιθετική φιλοσοφία, όπως αρμόζει στον σύλλογο. Φιλοσοφία που είναι ταυτισμένη διαχρονικά, με το DNA του ΠΑΟΚ.


Γιατί τα αναφέρουμε όλα αυτά; Πήραμε αφορμή από τις εξαιρετικές δηλώσεις που έκανε χθες ο Γιάννης Ψαρράς, ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». Ο κ. Ψαρράς είπε ξεκάθαρα πως ο σημερινός προπονητής, εκφράζει αυτά που ζητά ο κάθε ΠΑΟΚτσής και τον προέτρεψε να συνεχίσει έτσι, γιατί με αυτό τον ρυθμό, ο Δικέφαλος μπορεί να πετύχει πολλά στο μέλλον.

Αυτή η επιθετικότητα είναι στο DNA του ΠΑΟΚ και πρέπει να διατηρηθεί. Το σημαντικό είναι, να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να αξιοποιήσει και στο μέλλον τα παιδιά από τις ακαδημίες του, με βασικό στόχο να παίξουν στην πρώτη ομάδα και να συμβάλουν στην κατάκτηση πολλών ακόμη τίτλων, όπως είχε συμβεί και την δεκαετία του 70, μετά από το «παιδομάζωμα» σε όλη την Βόρειο Ελλάδα που είχαν κάνει, οι τότε διοικήσεις του Δικεφάλου.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.