Ο Γκάνεα και οι Πολωνοί

Γιώργος Στράντζαλης14 Ιανουαρίου 2022

Η διαφαινόμενη μεταγραφή του Μάβριν Πίρσμαν από τον ΠΑΣ Γιάννινα ενδεχομένως να οδηγήσει τον Κριστιάν Γκάνεα σε πρόωρη έξοδο από τον Αρη.

Το συμβόλαιο του Ρουμάνου μπακ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων μαζί του για την προοπτική επέκτασής του. 

Συνεπώς, δεν θα ήταν αρνητικοί και στην προοπτική να τον αποδεσμεύσουν από τώρα, αν και εφόσον προκύψει επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή και εφόσον ασφαλώς ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Πίρσμαν.

Για τον Γκάνεα πάντως τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα στην Πολωνία τα οποία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον ομάδων να αποκτήσουν τα δικαιώματά του. 

Η αρχή έγινε με την Λέγκια, αλλά τελικά η Πογκόν Σέτσιν είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται πιο ζεστά για τον Ρουμάνο μπακ του Αρη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “transfery” η Πογκόν φέρεται να είναι κοντά στο να πουλήσει ένα από τα δύο αριστερά μπακ που έχει στο ρόστερ της και αυτή τη στιγμή “καίγεται” για τους αντικαταστάτες, με τον Γκάνεα να είναι μία από τις επιλογές. 

Σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον της Λέγκια, όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα… “φαίνεται ότι ήταν απλώς ένα παιχνίδι από την πλευρά του ατζέντη του παίκτη για να αναγκάσει τον πιθανό… εργοδότη να πληρώσει περισσότερα”. Μία τακτική την οποία ακολουθούν πολλοί εκπρόσωποι παικτών για να πιέσουν καταστάσεις….

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.