«Ο Γκάλης θέλει το κατάλληλο περιβάλλον για να συνυπάρξει»

Metrosport Team26 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Νίκου Γκάλη (αποδέχτηκε την πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα) για να κατέβει στις εκλογές της ΕΟΚ.

«Τα χρήματα έχουν ξεφύγει για τα καλά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο καθένας ζει στον δικό του κόσμο και κάποιοι τρώνε με χρυσά κουτάλια, ενώ την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι δεν έχουν να φάνε», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο.

Για την υποψηφιότητα του Νίκο Γκάλη στις εκλογές της ΕΟΚ:

«Ο καθένας έχει την δική του οπτική γωνία στα πράγματα. Αδιαφορώ όμως πως τα βλέπει ο καθένας. Ο Νίκος Γκάλης είναι το σήμα κατατεθέν του ελληνικού μπάσκετ. Αυτό για εμένα που είναι πιο σοβαρό δεν είναι φωνές που ακούστηκαν τώρα, αλλά για το γεγονός τότε ότι ο κ. Βασιλακόπουλος δεν έδωσε το όνομα του Γκάλη στο γήπεδο και δεν τον κάλεσε ποτέ στην Ομοσπονδία. Δεν μου προκάλεσε εντύπωση τώρα η υποψηφιότητά του. Θέλει το κατάλληλο περιβάλλον για να συνυπάρξει. Εγώ νομίζω ότι ο Γκάλης δεν είναι απαραίτητο να έχει κάποιον ρόλο και έναν επίτιμο τίτλο αφού είναι άλλωστε το σήμα κατατεθέν του ελληνικού μπάσκετ. Να μπορεί να έχει δικούς του πόρους ώστε να μπορέσει να προσελκύσει επενδυτές βάση του brand name. Πάμε στην τελική ευθεία και είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνουν τώρα κανονικά οι εκλογές».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.