Ο Γιοβάνοβιτς καταλήγει στην ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2023

Από την Τετάρτη και μέσα σε οκτώ μέρες ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τρείς φορές τον «δικέφαλο του Βορρά». Οι «πράσινοι» θα παίξουν αύριο τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου στην Τούμπα (20:30), ενώ στη συνέχεια θα υποδεχτούν τον ΠΑΟΚ δύο φορές, την Κυριακή (19:30) στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της Super League και τρεις μέρες μετά στη ρεβάνς Κυπέλλου.

Η αποστολή των «πράσινων» μετέβη από τα Γιάννενα στη Θεσσαλονίκη, όπου και προπονήθηκε χθες και θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντιλαμβάνεται πως δεν μπορεί να βγάλει με τους ίδιους… έντεκα τα τρία σερί απαιτητικά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, αλλά ασφαλώς δεν πρόκειται να κάνει εκτεταμένο ροτέισον στο Κύπελλο.

Ο Άνταμ Τσέριν, που ήταν τιμωρημένος στους Ζωσιμάδες, επιστρέφει στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και πιθανότατα θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα. Σε αυτό αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του και ο Αχιλλέας Πούγγουρας, που έκανε καλό παιχνίδι αντί του τραυματία Χόρντουρ Μάγκνουσον την Κυριακή. Από εκεί και πέρα, ανοιχτό είναι αν θα δούμε κάποιες αλλαγές στα άκρα της άμυνας ή και μεσοεπιθετικά. Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ θα είναι διαθέσιμος, ωστόσο είναι φυσικό να χρειάζεται λίγο χρόνο προσαρμογής αλλά και αγωνιστικό ρυθμό αφού τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 13 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.