Ο γιος του Πέρσι Ολιβάρες στην Εθνική Ελλάδας;

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2021

Το να βλέπεις το παιδί σου να ακολουθεί το δικό σου μονοπάτι είναι κάτι αξιοζήλευτο. Λίγα παιδιά κατάφεραν να μοιάσουν ή να πλησιάσουν το ταλέντο του πατέρα τους. Ο Κρίστοφερ Ολιβάρες ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Είναι ο γιος του αγαπημένου της «ασπρόμαυρης» κερκίδας, Πέρσι.

Ο Πέρσι Ολιβάρες έγραψε την δική του ιστορία στο ελληνικό και δεν αποκλείεται να τον ακολουθήσει ο γιος του Κρίστοφερ, αγωνιζόμενος μάλιστα στην Εθνική μας ομάδα!

Ο 21χρονος επιθετικός της Σπόρτινγκ Κριστιάλ, με θητεία στις μικρές εθνικές ομάδες του Περού, έχει δικαίωμα να παίξει στην εθνική μας ομάδα, αφού γεννήθηκε στην Ελλάδα.

«Δεν λέω ότι ο γιος μου είναι Έλληνας, αλλά γεννήθηκε στην Ελλάδα. Τώρα, δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να παίξει στην Εθνική τους ομάδας, τι διαδικασίες απαιτούνται. Αυτό είναι ένα άλλο θέμα», εξήγησε ο πατέρας του, Πέρσι Ολιβάρες.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στην Σπόρτινγκ Κρίσταλ Β και χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του πήρε γρήγορα το χρίσμα για την πρώτη ομάδα. Έμεινε εκεί για δύο χρόνια όπου και μέτρησε 36 συμμετοχές και πέντε τέρματα.

Το 2019 δόθηκε δανεικός στην Γκιμαράες Β όπου είχε μόλις 269 λεπτά συμμετοχής και ένα γκολ, το οποίο και πέτυχε στο ντεμπούτο του με την ομάδα κόντρα στην Μπενφίκα Β.

Επέστρεψε στο Περού και τη φετινή περίοδο μετρά έξι συμμετοχές και τρία γκολ. Διανύει περίοδο φόρμας, δείχνει βελτιωμένος και αποτελεί μια απειλή για κάθε αντίπαλο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.