Ο γιος του Μπέργκαμπ σε ομάδα της 5ης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου

Κωστής Παναγιώτου15 Ιανουαρίου 2023

«Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει», λέει ο σοφός λαός αλλά στην περίπτωση του Μίτσελ Μπέργκαμπ, γιού του σπουδαίου Ντένις Μπέργκαμπ, δεν ισχύει, καθώς ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, να φτάσει ή έστω να πλησιάσει το ποδοσφαιρικό μεγαλείο του πατέρα του.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με τη Μπρόμλι, η οποία αγωνίζεται στην πέμπτη κατηγόρια του αγγλικού ποδοσφαίρου (National League). Ο Μίτσελ το 2021 έμεινε ελεύθερος από την Almere City και προσπάθησε να κυνηγήσει την τύχη του στην Αγγλία.

Αρχικά, πέρασε από την U-21 της Γουότφορντ και αργότερα δοκιμάστηκε από την Άρσεναλ, με την οποία ο πατέρας του είχε γράψει μια λαμπρή καριέρα, αλλά δεν κατάφερε ούτε εκεί να στεριώσει, με αποτέλεσμα να κοιτάξει προς τα κάτω και να καταλήξει στη Μπρόμλι.

Ο πρόεδρος της Μπρόμλι και πρώην τερματοφύλακας της Μπρέντφορντ, Άντι Γούντμαν, είπε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Ήμουν αρκετά τυχερός που συνεργάστηκα με τον Μίτσελ όταν ήμουν στην Άρσεναλ. Χαίρομαι που τον έχω μαζί μου».

Μάλιστα, ο Ντένις Μπέργκαμπ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον γιο του για το νέο σταθμό της καριέρας του, γράφοντας: «Πάμε Μίτσελ». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.