Ο Γιώργος Σαββίδης και όλη η «ασπρόμαυρη» οικογένεια στα Τέμπη - Μήνυμα οπαδών «Παλέψτε για την ιδέα ΠΑΟΚ»

Κώστας Πετρωτός02 Οκτωβρίου 2022

4 Οκτωβρίου 1999, ο χρόνος σταμάτησε για 6 αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ. Ο Χαράλαμπος, ο Δημήτρης, η Χριστίνα, ο Αναστάσης, ο Γιώργος και ο Κυριάκος δεν θα τραγουδήσουν ξανά για την αγαπημένη τους ομάδα, ωστόσο κανείς δεν ξεχνάει την αγάπη που είχαν για αυτή.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αντιπροσωπεία όλων των τμημάτων της ασπρόμαυρης οικογένειας, ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ., Γιώργος Σαββίδης, αλλά και πλήθος κόσμου βρίσκεται στο μνημείο των Τεμπών για το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη των έξι παιδιών.

Στο μνημείο όπως είχε αναφέρει το metrosport.gr εδώ και εβδομάδες έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές και έχουν μπει πάλι τα κοντάρια με τις σημαίες του Συλλόγου.

Στο μνημείο βρέθηκε και ο πλέον αγαπημένος φίλος του ΠΑΟΚ, Γιαννάκης με τη συνοδεία του πατέρα του, Λουκά (φωτογραφία και με τον δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη), ενώ από την πλευρά της ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη και των παλαιμάχων του Δικεφάλου, βρέθηκαν οι Δ. Παπαδόπουλος, Ησαιαδης Άλκης, Άκης Μπεκιάρης, Αλεξανδρίδης Κυριακος, Κώστας Μαλιούφας και Κωνσταντινίδης. 

Επίσης, στο μνημόσυνο βρίσκονται και ο Βαγγέλης Χρυσοχόος, Εμπορικος διευθυντής και αναπληρωτές διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ (φωτογραφία με τον Γιώργο Σαββίδη), αλλά και οι δύο ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης  και Γιάννης Μιχαηλίδης που λόγω τραυματισμών δεν βρίσκονται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Από το μνημείο των Τεμπών δεν λείπει και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, την οποία εκπροσωπούν ο ισχυρός άνδρας της , Θανάσης Χατζόπουλος και ο Αντιπρόεδρος, Βασίλης Τριλυράκης. 

Οι φίλοι του Δικεφάλου που βρίσκονται στο μνημείο των Τεμπών απευθυνόμενοι στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου τους ζήτησαν να παλέψουν για την ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ σημειώνοντας πως τα 6 παιδιά αυτά, «έφυγαν» για μία ιδέα.

Ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ανέφερε, «Είναι μια μέρα πού τιμάμε την μνήμη των παιδιών του ΠΑΟΚ πού έφυγαν εκεί ψηλά. Για το όνομα του ΠΑΟΚ μας βλέπουν και χαίρονται, όσο είμαστε στον ΠΑΟΚ και πάντα ο σύλλογος θα τους τιμά. Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του Metrosport.gr:










Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.