«Ο Γιώργος δεν είναι... Ιβάν - Ο Μπέος είναι νικητής και αυτό αρέσει στον Σαββίδη»

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης.

Ο στενός φίλος και συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη, μίλησε για το πως επηρεάζει η απουσία του Ιβάν Σαββίδη την λειτουργία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και την γενικότερη του επίδραση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου. Ο ίδιος σχολίασε ακόμα και το ενδεχόμενο παρουσίας του Αχιλλέα Μπέου στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Σίγουρα θα ήταν αλλιώς τα πράγματα αν ήταν κάθε ημέρα εδώ στην Ελλάδα και από μακριά μπορεί να έρχεται κάθε ημέρα σε επαφή με τους ανθρώπους του αλλά θα ήταν διαφορετικά αν ήταν εδώ. Η παρουσία των παραγόντων σίγουρα επηρεάζει την ψυχολογία του εκάστοτε διαιτητή στον αγώνα. Ακόμα και ο Γιώργος δεν μπορεί να είναι ο Ιβάν, είναι ο... Γιώργος».

Για να προσθέσει ακόμα: «Όλο το βάρος τον ενεργειών πέφτει επάνω στους ανθρώπους που είναι στην Ελλάδα. Επειδή τον γνωρίζω πολύ καλά είναι απαιτητικός και δεν είναι εύκολος ως αφεντικό, ζητάει πολλά και απορώ πως μερικοί άνθρωποι είναι δίπλα του ακόμα. Ο ίδιος ζητάει πολλά και έχει απαιτήσεις. Κανονικά όσοι δουλεύουν στον ΠΑΟΚ θα έπρεπε να έχουν το μυαλό τους 24 ώρες στο να μην πάει κάτι λάθος. Είναι κακό το ότι δεν μπορεί να βρίσκεται εδώ».

Για το ενδεχόμενο παρουσίας του Αχιλλέα Μπέου στον Δικέφαλο: «Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου και ότι ο Μπέος κέρδισε δύο φορές τις εκλογές στον Δήμο, δείχνει ότι ο Μπέος ξέρει να κερδίζει και ο Ιβάν θέλει τέτοιους ανθρώπους μαζί του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.