Ο Γιάννης ξέρει τι να κάνει, οι άλλοι αρκούν στο Μιλγουόκι για την ανατροπή;

Στέλιος Παρθενάκης04 Σεπτεμβρίου 2020

Οι Μαϊάμι Χιτ προηγούνται 2-0 των Μιλγουόκι Μπακς στο ΝΒΑ και τα ξημερώματα του Σαββάτου είναι προγραμματισμένο το 3ο και πιο καθοριστικό ματς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα έχει βρει σκούρα… με τους Χιτ, αλλά οι απαντήσεις θα έρθουν μέσα στο παρκέ από τον Έλληνα σούπερ σταρ. Τα “ελάφια” είναι με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να να βγάλουν χαρακτήρα. Οι Χιτ έχουν καταφέρει να κλειδώσουν… τον καλύτερο αμυντικό, αλλά και περσινό MVP της κανονικής περιόδου. Είναι πολλά αυτά που διακυβεύονται για την υστεροφημία του “Giannis”.

Το Μαϊάμι έχει την ψυχολογία και ένα ξεκάθαρο προβάδισμα, ενώ τρέχουν... ένα σερί 6 σερί νικών ως τώρα στα πλέι οφ.

Ο Αντετοκούνμπο μετράει 29,5 πόντους, 13,6 ριμπάουντ και 5,6 ασίστ, αλλά στα δυο ματς με το Μαϊάμι είναι πολύ άστοχος. 

Ο τεχνικός των Μπακς ελπίζει ότι θα πάρει λύσεις από τους υπόλοιπους παίκτες του Μιλγουόκι. O Μάικ Μπουντενολζερ περιμένει από τους Μίντλεντον, Λόπεζ, Μπλέντσο και Κόρβερ να βοηθήσουν τον Έλληνα σταρ. Όμως, αυτό που θα κάνει τη διαφορά θα είναι η άμυνα.

Οι Χιτ σκοράρουν στα πρώτα δυο ματς μέσο όρο 115,5 πόντους. Αν τα “ελάφια” δε βελτιώσουν την άμυνά τους, τότε δύσκολα θα έρθει η νίκη αν δε γίνει ομαδική δουλειά. Το θετικό είναι ότι υπήρχε χρόνος για να δουν τα λάθη τους τα “ελάφια” και μένει να φανεί τι θα γίνει στις στο τρίτο ματς.

Τα υπόλοιπα στην οθόνη είτε μέσω του καναλιού που έχει τα δικαιώματα είτε μέσω άλλων διαύλων στο ίντερνετ στο πιο σημαντικό ίσως ματς των Μιλγουόκι Μπακς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.